קרקרים עם סובין לבריאות
* תמונה להמחשה


מרכיבים
- 3 כוסות סובין חיטה
- 1 כוס שמן זית או שמן קנולה
- 1 כוס סוכר חום
- 2 ביצים
- 2 כוסות קמח מלא
- 2 כוסות קמח לבן
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1/2 כפית סודה לשתיה
- 1 כפית מלח
- 1/4 כוס גרעיני חמניות
- 2 כפות קצח
- 1/4 כוס או יותר זרעי פשתן
- מים לפי הצורך ליצירת בצק
דרך הכנה
- מערבבים במקסר את כל החומרים היבשים
- מוסיפים שמן וביצים
- מוסיפים מים תוך כדי ערבוב רק עד שנוצר בצק שאפשר לערוך.
- מקמחים נייר אפיה ומעבירים כרבע מכמות הבצק על הנייר.מכסים בנייר נוסף למתחילים לרדד.יש צורך לזרות קמח כמה פעמים במהלך הרידוד.
- יש לרדד לעובי דק ביותר. הכי דק שאפשר.
- להניח עם נייר האפיה על תבנית תנור גדולה ולחתוך רצוי עם גלגלת פיצה לרבועים בגודל קרקר.
- אופים בחום 180 מעלות כ-20 דקות או עד שהם נוקשים
- שומרים בקופסא סגורה.
הערות
חשוב שהקרקרים יהיו יבשים לחלוטין.אם לא , 'אפשר ליבש אותם בחום נמוך ועם טורבו.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס [אבי מ.] - מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס
- ריבת תאנים [אבי מ.] -
- בבקה קינמון [אבי מ.] - עוגת שמרים במלית קקאו וקינמון.
- חומוס גזעי עם רוטב בצל או פטריות [ראובן מ.] - אין כמו להכין חומוס בבית, ביחוד אם הוא מציג מרקם וטעם של אותו חומוס שאכלנו "שם"...כמה סודות נחשפים, עם טיפים להכנה של חומוס משובח, הדורש רק טעם אישי נכון לשם תוצאה מעולה. בונוס: רוטב חם מלמעלה גורף התפעלות
- חטיפי תפוחי אדמה אפויים [אבי מ.] - חטיפי תפוח אדמה אפויים בתוספת רוטב גבינה.
- עוגת גבינה ריבת חלב [אבי מ.] - עוגת גבינה אפויה.
- לביבות מצות [אבי מ.] - לביבות מצות, מצה ברי, עם גיוונים שונים.