Pesto
תפריט
ד', 16 אוק 2019, 06:32
110434 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אלפחורס

זהירות! זה ממכר!    

מאת: yacovy ::: צפיות: 4304   

* צילום התוצאה
אלפחורס
30 מנות
שעתיים ויותר
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 150 גרם מרגרינה
  • 150 גרם קמח
  • 220 גרם קרונפלור
  • 150 גרם אבקת סוכר
  • 5 חלמונים
  • 1/2 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית שטוחה גרידת לימון
  • 1/2 ק"ג ריבת חלב
דרך הכנה
  1. שמים בקערה את החלמונים, המרגרינה, והסוכר, מערבבים היטב.
  2. מוסיפים את הקמחים, האבקות אפיה והסודה, מערבבים עד לקבלת בצק פירורי, כמה שפחות עיבוד. מכניסים למקרר לשעתיים.
  3. מרדדים רבע מהבצק לעלה בעובי חצי ס"מ, קוצים עיגולים בקוטר הרצוי, (ממולץ בסביבות ה3 ס"מ) מסדרים בתבנית במרווח, ומכניסים למקפיא לרבע שעה.
  4. ולאלה שמתעצלים להכניס למקפיא ולחכות, אין קיצורי דרך! אחרי בערך 15 נסיונות שעשיתי על העוגיות האלו, זה המתכון שהגעתי אליו, ובלי ההקפאה העוגיות נובלות! ויוצאות מכווצות, אז עוד טיפה עבודה ותגיעו לתוצאה מושלמת.
  5. לחמם תנור ל170 מעלות.
  6. לאפות 8 דקות בלבד! העוגיות צריכות להשאר לבנות.
  7. להוציא מהתנור, ולתת ללעוגיות להתקרק לגמרי.
  8. לחזור על הפעולות עם הבצק הנותר.
  9. אחרי שהעוגיות מצוננות, למלאות בריבת חלב איכותית, ולשמור בקופסא. (מומלץ עוד לפני הטעימה הראשונה, כיוון שבקופסא העוגיות מקבלות קצות לחות, והופכות לנימוחות)
חום תנור: 170
הערות
 ריבת חלב איכותית, לא חייבת להיות ארגנטינאית!
ולאלה שמשמיצים את קומידה, יש להם ממרח, ויש ריבת חלב.
לטעמי הריבה (שעולה שני שקל יותר) היא מעולה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
כמה זה 150 גרם קמח בכוסות
4
לא מומלץ.
3
האם במקום קורנפלור אפשר להשתמש בקמח תפוחי אדמה?
2
תוספת טעימה שניסיתי- לגלגל את הצדדים בקוקוס.
1
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
נראה מעולה!
אלפחורס By , 2011-06-02T17:58:59+03:00 אלפחורס זהירות! זה ממכר! Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 30 Tags: none Ingredients: - 150 גרם מרגרינה 150 גרם קמח 220 גרם קרונפלור 150 גרם אבקת סוכר 5 חלמונים 1/2 1 כפית אבקת אפייה 1/2 כפי... Instructions: שמים בקערה את החלמונים, המרגרינה, והסוכר, מערבבים היטב. מוסיפים את הקמחים, האבקות אפיה והסודה, מערבבים עד לקבלת בצק פירורי, כמה שפחות עיבוד. מכניסים למקרר לשעתיים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר