Pesto
תפריט
א', 23 פבר 2020, 17:56
110439 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט סלק, סלרי, בייבי מוצרלה ופקאן גרוס ברוטב רענן

מאת השפית בל קפצן לסוגת    

מאת: hilabahat ::: צפיות: 2968   

* צילום: דן פרץ
סלט סלק, סלרי, בייבי מוצרלה ופקאן גרוס ברוטב רענן
4 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 3 יחידות סלק טרי
  • 3 ענפי סלרי
  • עלי סלרי צעירים
  • 250 גרם כדורי בייבי מוצרלה
  • חפיסת פקאן סיני גרוסמהסדרה החדשה
 
עבור הרוטב לסלט:
  • 4 כפות תרכיז רימונים
  • 4 כפות שמן זית
  • 3 כפות בלסמי
  • 2 שיני שום כתוש
  • 3 כפות סוכר דמררה
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
 
דרך הכנה
  1. הכנת הרטב לסלט:  לערבב יחדיו את המרכיבים בשייקר לרוטב או צנצנת סגורה עד למרקם אחיד.
אופן הכנה לסלט
  1. לקלף את הסלק, ולחתוך לגפרורים דקים. להשרות במי קרח לקבלת פריכות.
  2. לחתוך את הסלרי לגפרורים דקים.
  3. בקערה, לערבב את גפרורי הסלק והסלרי, להוסיף את כדורי הבייבי מוצרלה ואת הרוטב ולערבב יחדיו לספיגת טעמים. לפזר מלמעלה פקאן גרוס ולהגיש.
הערות
ניתן לשדרג עם אגוזי מלך כדי להעשיר את הסלט.
אין תגובות עדיין
סלט סלק, סלרי, בייבי מוצרלה ופקאן גרוס ברוטב רענן By , 2011-05-31T23:31:59+03:00 סלט סלק, סלרי, בייבי מוצרלה ופקאן גרוס ברוטב רענן מאת השפית בל קפצן לסוגת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 3 יחידות סלק טרי 3 ענפי סלרי עלי סלרי צעירים 250 גרם כדורי בייבי מוצרלה חפיסת פקאן סיני גרוסמהסדרה החדשה ... Instructions: הכנת הרטב לסלט:  לערבב יחדיו את המרכיבים בשייקר לרוטב או צנצנת סגורה עד למרקם אחיד. אופן הכנה לסלט...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר