Pesto
תפריט
ב', 19 אוג 2019, 05:50
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן

מאת השפית בל קפצן לסוגת    

מאת: hilabahat ::: צפיות: 3636   

* צילום: דן פרץ
תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • חבילת "בורגול וקינואה" מסדרת 10 דקות של סוגת
  • 1 בצל סגול גדול חתוך לקוביות קטנטנות
  • סלסלת פטריות שמפיניון טריות
  • 4 שיני שום כתוש
  • 5 חצילונים (מיני חציל)
  • כף סילאן
  • 50 גרם פקאן קלוי
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 5 ענפי בצל ירוק קצוץ
  • חצי צרור כוסברה קצוצה (לא חובה)
  • 5 ענפי בזיליקום טרי קצוצים
  • 4 כפות שמן זית איכותי
  • מלח ופלפל לפי הטעם
דרך הכנה
  1. מכינים את הבורגול והקינואה על ההוראות שעל גבי האריזה.
  2. חוצים את החצילונים , מפזרים מלח בנדיבות ומשהים ל 10 דקות, שוטפים ומנגבים.
  3. מחממים מחבת קטנה עם כף משמן הזית ומטגנים את החצילונים עד להזהבה.
  4. במחבת בעלת שוליים גבוהים מאדים בשמן זית את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את טבעות הפטריות והשום הכתוש ומטגנים קלות.
  5. מוסיפים לסיר את הקינואה והבורגול שהכנו מראש, סילאן, מלח ופלפל לפי הטעם.
  6. מוסיפים את החצילונים, הפקאן ועשבי התיבול הקצוצים. מגישים חם.
הערות
תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן מאת השפית בל קפצן לסוגת
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן By , 2011-05-31T23:12:39+03:00 תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן מאת השפית בל קפצן לסוגת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - חבילת "בורגול וקינואה" מסדרת 10 דקות של סוגת 1 בצל סגול גדול חתוך לקוביות קטנטנות סלסלת פטריות שמפיניון טריות 4 שיני שום כתוש ... Instructions: מכינים את הבורגול והקינואה על ההוראות שעל גבי האריזה. חוצים את החצילונים , מפזרים מלח בנדיבות ומשהים ל 10 דקות, שוטפים ומנגבים. מחממים מחבת קטנה עם כף משמן הז...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר