Pesto
תפריט
א', 03 נוב 2024, 08:21
110500 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בלינצ'ס מתוק

במילוי קצפת ברוטב שוקולד    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 15545   

* צילום המחשה בידי Loyna
בלינצ'ס מתוק
טיגון
לא צוין
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» קינוחים» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 4 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • 1/2 1 כוסות קמח
  • 2 כוסות מים
  • קורט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל- לא חובה
למילוי ולציפוי
  • 2 קצפת ריצ'
  • 1 חבילה שוקולד מריר
דרך הכנה
  1. לטרוף את הביצים
  2. להוסיף את המים והסוכר ולערבב היטב.
  3. להוסיף את יתר החומרים ולערבב היטב.
  4. לחמם מחבת. לשים טיפה שמן ולמרוח על המחבת עם נייר סופג.
  5. לצקת עם מצקת מהבלילה למחבת ולנענע את המחבת כדי שהבלילה תתפזר באופן אחיד לעלה דק. אם המחבת גדולה מידי אפשר ליצור עלה יותר קטן על ידי יציקת הבלילה ופיזורה בתנועות סיבוביות עם המצקת מהמרכז החוצה.
  6. כשהעלה מתייבש מעט מלמעלה (בערך אחרי 2 דקות) הופכים לשתי דקות לצד השני.
  7. כשכל העלים מוכנים נותנים להם להתקרר. בינתיים מקציפים את הקצפת. אפשר להוסיף לה כף של אינסטנט פודינג וניל.
  8. לוקחים עלה ושמים בו במרכז 2פס של  כפות קצפת. מקפלים מהצדדים ואז מגלגלים את העלה לסגירה.
  9. ממיסים במיקרו את השוקולד עם 4 כפות מים.
  10. מסדרים את הבלינצ'סים בצלחת הגשה ומזליפים עליהם שוקולד. מכניסים למקרר לשעתיים לפחות שיספוג את הטעמים ויתמצק.
  11. בהגשה אפשר לפזר אגוזים קצוצים או קרוקנטים למעלה
הערות

אני מכינה את הבלינצ'ס פרווה אבל כמובן אפשר להכין חלבי עם חלב במקום מים ומילוי עם קצפת חלבית. אפשר גם להכין מילוי גבינה - לערבבגביע  גבינה לבנה עם שמנת חמוצה אחת ו3 כפות סוכר ואפשר להוסיף גם 1 כף אינסטנט פודינג וניל.
המתכון מתאים גם לבלינצ'ס מלוח- עם 1 כף סוכר במקום שתיים ובלי תמצית וניל.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
בלינצ'ס מתוק By , 2011-05-08T09:49:55+03:00 בלינצ'ס מתוק במילוי קצפת ברוטב שוקולד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 4 ביצים 2 כפות סוכר 1/2 1 כוסות קמח 2 כוסות מים קורט מלח 1 כפית תמצית וניל- לא חובה למי... Instructions: לטרוף את הביצים להוסיף את המים והסוכר ולערבב היטב. להוסיף את יתר החומרים ולערבב היטב. לחמם מחבת. לשים טיפה שמן ולמרוח על המחבת עם נייר סופג....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר