Pesto
תפריט
א', 10 נוב 2024, 13:15
110500 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קופיטקה

מעדן פולני שנחטף במהירות    

מאת: אירנצוק ::: צפיות: 9824   

* צילום התוצאה
קופיטקה
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  •  1.5 ק"ג תפוחי אדמה
  • 1 כוסות קמח
  •  2 חלמונים
  •  1 כפית מלח או לפי הטעם
  •  1/2 כפית פלפל שחור
  • רוטב עגבניות לפי טעם אישי
דרך הכנה
  1. לקלף את תפוחי האדמה
  2.  לבשל בסיר בתוך מים עד שיתרככו(עד שהמזלג ננעץ בקלות)
  3. לסנן את המים טוב טוב
  4.  למעוך בקערה לעיסה חלקה
  5. להכניס את שאר המרכיבים ולעבד לבצק, להוסיף קמח לפי הצורך כדי שיצא בצק לא דביק
  6.  לחלק ל4 חלקים
  7. כל חלק בנפרד לגלגל לצורת נחש בעובי 3 ס"מ ולחתוך עם סכין בזוית לאורכים של כ-4 ס"מ
  8. לבשל בסיר עמוק במים רותחים כ-5 דקות. הקופיטקה אמורים לצוף במים  בשלב המוכנות שלהם
  9. להוציא מהמים עם כף מחוררת לסינון המים ולשים ישר בתוך מחבת עם כף שמן ובצל גרוס דק
הערות

גרסה עם רוטב עגבניות במתכון "קופיטקה עם רוטב עגבניות"

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
1
האם ניתן להשתמש במקום קמח בקמח תפ"א?
קופיטקה By , 2011-03-22T10:50:43+02:00 קופיטקה מעדן פולני שנחטף במהירות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: -  1.5 ק"ג תפוחי אדמה 1 כוסות קמח  2 חלמונים  1 כפית מלח או לפי הטעם  1/2 כפית פלפל שחור רוטב... Instructions: לקלף את תפוחי האדמה  לבשל בסיר בתוך מים עד שיתרככו(עד שהמזלג ננעץ בקלות) לסנן את המים טוב טוב  למעוך בקערה לעיסה חלקה לה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר