Pesto
תפריט
ד', 25 נוב 2020, 08:11
110458 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חמוצים מקוריים

עם טעם משובח ואהוב    

מאת: דניאל37 ::: צפיות: 5087   

חמוצים מקוריים
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 3 גזר חתוך לעיגולים/ רצועות
  • 2 גמבה חתוכה למלבנים בינוניים/ רצועות
  • 2 פלפל מצבעים שונים חתוך למלבנים בינוניים/ רצועות
  • 2 גבעוליסלרי חתוכים לאורכם
  • מעט עלי סלרי
  • 2 מלפפון חתוך לעיגולים
  • 2 קולורבי חתוך לרצועות/ פרוסות
  • 1 לימון חתוך לרבעי פרוסות
  • עלי כרוב חתוכים גס
  • 2 עלי דפנה
  • 4-5 שיני שום חצויות
  • 7 גרגירי פלפל אנגלי
  • שלושת רבעי כף קארי
  • חומץ
  • מים
  • כף מלח (מספיק בהחלט אך ניתן להוסיף עוד כפית לאוהבי המלח)
  • כפית סוכר
דרך הכנה
  1. להכניס את כל הירקות החתוכים לקערה גדולה.
  2. לתוך סיר גדול (המספיק להכיל את כמות הירקות) ליצוק חומץ ומים ביחס של- כוס חומץ+ 2 כוסות מים, עד לכיסוי מושלם של הירקות.
  3. לבשל את הנוזלים עד לרתיחה.
  4. להוסיף מלח, סוכר, קארי.
  5. כשרותח להוסיף את הירקות ולכבות מיד.
  6. לצנן לגמרי ולהכניס לצנצנת/ קופסא אטומה.
הערות
לשמור בקרור.
עדיף להמתין לספיגת הטעמים כ-2/3 ימים. משתבח עם הזמן.
ניתן לגוון בירקות ובטעמים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
מומלץ להכנה גם עם עמבה לחמוצים במקום קארי.
חמוצים מקוריים By , 2011-03-08T15:10:05+02:00 חמוצים מקוריים עם טעם משובח ואהוב Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 3 גזר חתוך לעיגולים/ רצועות 2 גמבה חתוכה למלבנים בינוניים/ רצועות 2 פלפל מצבעים שונים חתוך למלבנים בינוניים/ רצועות 2 גבעוליסלרי חתוכים לאו... Instructions: להכניס את כל הירקות החתוכים לקערה גדולה. לתוך סיר גדול (המספיק להכיל את כמות הירקות) ליצוק חומץ ומים ביחס של- כוס חומץ+ 2 כוסות מים, עד לכיסוי מושלם של הירקות. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר