Pesto
תפריט
ו', 23 אוג 2019, 09:07
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת שוקולד עם בצק פריך

מאפה בצק פריך במילוי קרם שוקולד עם פתיתי בצק פריך    

מאת: פסקל ::: צפיות: 5711   

* צילום התוצאה
עוגת שוקולד עם בצק פריך
30 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

לבצק

  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 150 גר' חמאה חתוכה לקוביות
  • 1 ביצה
  • 1 כף חלב
  • 1 שקית סוכר וניל
למילוי השוקולד
  • 150 גר' חמאה
  • 2 כוסות סוכר
  • 3/4 כוס אבקת קקאו
  • 1 חבילה שוקולד מריר שבור לקוביות
  • 1 כפית אבקת נס קפה
  • 1 שקי תסוכר וניל
  • 1 כפית תמצית רום
  • 4 ביצים

גודל/סוג תבנית: תבנית פיירקס מלבנית 
דרך הכנה
  1. מערבבים יחד את כל חומרי הבצק לקבלת בצק.
  2. שוטחים 3/4 מכמות הבצק בתבנית.
  3. מערבבים בסיר על האש עד להמסה את חומרי המילוי מלבד הביצים.
  4. מסירים מהאש ומוסיפים לתערובת את הביצים, אחת אחת. מערבבים היטב לאחר הוספת כל ביצה.
  5. כשמתקבל קרם חלק שופכים אותו על גבי הבצק בתבנית.
  6. מוסיפים מעט קמח ליתרת הבצק, יוצרים גוש ומגררים את הבצק לפתיתים בפומפייה גסה על פני עיסת השוקולד.
  7. אופים את העוגה בתנור בחום של 160 מעלות במשך כ- 40 דקות.
חום תנור: 160 מעלות צלזיוס
הערות
 
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
אורן בר (מקצוענ/ית)
ציון 10
נראה מעולה
1
הכי הכי קל זה להקפיא חלק מהבצק לגירוד ואז לגרד קפוא על פומפיה לא נדבק ויוצא מצוין.
עוגת שוקולד עם בצק פריך By , 2011-03-04T08:23:21+02:00 עוגת שוקולד עם בצק פריך מאפה בצק פריך במילוי קרם שוקולד עם פתיתי בצק פריך Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 30 Tags: none Ingredients: - לבצק 2 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפיה 1/2 כוס סוכר 150 גר' חמאה חתוכה לקוביות 1 ביצה 1 כ... Instructions: מערבבים יחד את כל חומרי הבצק לקבלת בצק. שוטחים 3/4 מכמות הבצק בתבנית. מערבבים בסיר על האש עד להמסה את חומרי המילוי מלבד הביצים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר