Pesto
תפריט
ש', 23 נוב 2019, 01:05
110435 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כנפים ותפו"א בקייג'ון

קלי קלות -רק 3 מרכיבים    

מאת: efi263 ::: צפיות: 5334   

כנפים ותפו
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • קוביות תפו"א אדמה (עדיף מסוג דג'רה-אדום)
  • כנפיים
  • תבלין "קייג'ון"
הכמויות הם לפי ההעדפה שלכם..
דרך הכנה
  • להרתיח את הכנפיים, עד לבישול מלא.
  • להוסיף לאותו סיר את קוביות התפו"א.
  • לבשל על אש גבוהה את הכל עד לחצי בישול של התפו"א.
  • לסנן את המים מהסיר-(להשאיר מעט מהמים) ולהשאיר את הכנפיים והתפו"א בסיר.
  • להוסיף מעט שמן, תבלין קייג'ון, פלפל שחור גרוס.
  • לערבב ללא כף! אלא ע"י תנועות של סיבוביות של הסיר, כדי לא לפגוע בתפו"א.
  • לכסות את הסיר ולשים בצד למנוחה של כ20 דקות.
  • לחמם תנור מראש ל-170 מעלות בערך.
  • להעביר את התערובת לתבנית, לא לכסות! 
  •  להכניס לתנור לאפייה של כ-חצי שעה עד שעה.
  • מוציאים ומתענגים על כל ביס-ההצלחה מובטחת! :))
הערות
  • חשוב מאוד- להרתיח את הכנפיים פעם אחת, להחליף את המים ולהרתיח שוב ואז להוסיף את התפו"א.
  • התיבול- ניתן להוסיף מעט כורכום,פפריקה, שום גבישי, טימין, רוזמרין.. אבל אפשר להסתפק בקייג'ון-תבלין מעולה! :)
  • חשוב שהחום יהיה בינוני, האפיה תלויה בכם, כמה קריספי אתם אוהבים את העוף/תפו"א.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 10
הכנתי שוקי עוף לפי המתכון. התוצאה טעימה מאוד. תודה!
2
בכל חנות תבלינים יש אותו, זו תערובת תבלינים
1
בוקר טוב מה זה התבלין קייגון
בברכה אסתר
כנפים ותפו"א בקייג'ון By , 2011-01-25T18:02:38+02:00 כנפים ותפו קלי קלות -רק 3 מרכיבים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - קוביות תפו"א אדמה (עדיף מסוג דג'רה-אדום) כנפיים תבלין "קייג'ון" הכמויות הם לפי ההעדפה שלכם..... Instructions: להרתיח את הכנפיים, עד לבישול מלא. להוסיף לאותו סיר את קוביות התפו"א. לבשל על אש גבוהה את הכל עד לחצי בישול של התפו"א. לסנן את המים מהס...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר