כנפים ותפו"א בקייג'ון
קלי קלות -רק 3 מרכיבים


ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- קוביות תפו"א אדמה (עדיף מסוג דג'רה-אדום)
- כנפיים
- תבלין "קייג'ון"
דרך הכנה
- להרתיח את הכנפיים, עד לבישול מלא.
- להוסיף לאותו סיר את קוביות התפו"א.
- לבשל על אש גבוהה את הכל עד לחצי בישול של התפו"א.
- לסנן את המים מהסיר-(להשאיר מעט מהמים) ולהשאיר את הכנפיים והתפו"א בסיר.
- להוסיף מעט שמן, תבלין קייג'ון, פלפל שחור גרוס.
- לערבב ללא כף! אלא ע"י תנועות של סיבוביות של הסיר, כדי לא לפגוע בתפו"א.
- לכסות את הסיר ולשים בצד למנוחה של כ20 דקות.
- לחמם תנור מראש ל-170 מעלות בערך.
- להעביר את התערובת לתבנית, לא לכסות!
- להכניס לתנור לאפייה של כ-חצי שעה עד שעה.
- מוציאים ומתענגים על כל ביס-ההצלחה מובטחת! :))
הערות
- חשוב מאוד- להרתיח את הכנפיים פעם אחת, להחליף את המים ולהרתיח שוב ואז להוסיף את התפו"א.
- התיבול- ניתן להוסיף מעט כורכום,פפריקה, שום גבישי, טימין, רוזמרין.. אבל אפשר להסתפק בקייג'ון-תבלין מעולה! :)
- חשוב שהחום יהיה בינוני, האפיה תלויה בכם, כמה קריספי אתם אוהבים את העוף/תפו"א.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת מייפל ואגוזי פקאן [חנהל'ה] - נפלאה
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- פאי תפוחי אדמה [tommf] - אי אפשר להפסיק לאכול
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.
- גלילות פילו במלית פרג [אבי מ.] - גלילות בצק פילו פריך במלית פרג.
- רצועות עוף בג'ינג'ר ודבש [אבי מ.] -
- לביבות בטטות [אבי מ.] -