Pesto
תפריט
ו', 29 מאי 2020, 20:28
110453 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק נודלס יפני 1 (Ramen)

מותאם למצוי בארץ, גיוון ע"פ הדימיון    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 3775   

* צילום התוצאה
מרק נודלס יפני 1 (Ramen)
4 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מרקים» או צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1.7 ליטר מים
  • 2 כפות ציר מרק עוף (או אבקת עוף אמיתית)
  • 2 גבעולי סלרי בינוניי חתוך לרצועות אלכסוניות
  • 1 בצל חתוך גס (קוביות או רצועות)
  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לריבועים קטנים או רצועות
  • גבעול שמיר
  • 2 שיני שום קצוץ
  • מעט פלפל שחור ומלח לפי הטעם
  • קמצוץ סוכר
  • 2 כוסות טופו חתוך לקוביות קטנות (או קוביות חזה עוף או 2 ביצים מעורבבות)
  • 1 כפית רוטב סויה
  •  1/2 פלפל ירוק חריף
  • 2 כפות אצות וואקמי (להוסיף לפני הגשה)
  • 4 עלי באק צ'ואי כולל הגבעול (קיים בשווקים, דומה לתרד או עלי סלק בצורה), להוסיף רק בהגשה)
  • נודלס אונדון או סובה (או עם מה שנשארתם בבית) מבושלות מראש (מצטרפות רק בהגשה, כמות ל-4 מנות)
גודל/סוג תבנית: סיר בינוני
דרך הכנה
  1. להכניס את כל המרכיבים המקדימים לסיר עם המים ולהביא לרתיחה
  2. להוריד לחום בינוני/נמוך ולבשל כ-20 דקות
  3. להפסיק את הבישול ולהוסיף את האצות
  4. להניח בצלחת מרק גדולה את הנודלס
  5. להוסיף לצד הנודלס ענף באק צ'וי
  6. להגשה:
  7. בעזרת מצקת להוציא מהסיר מנה מנוקזת מהנוזל ולהניח מעל האיטריות
  8. לצקת מנוזל המרק על הכל עד לכיסוי כמעט מלא

הערות
  * להגיש חם לאכילה עם מקלות - חוויה אחרת לגמרי כאשר דולים את הירקות והנודלס מתוך התבשיל.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
מרק נודלס יפני 1 (Ramen) By , 2011-01-05T17:21:45+02:00 מרק נודלס יפני 1 (Ramen) מותאם למצוי בארץ, גיוון ע"פ הדימיון Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 1.7 ליטר מים 2 כפות ציר מרק עוף (או אבקת עוף אמיתית) 2 גבעולי סלרי בינוניי חתוך לרצועות אלכסוניות 1 בצל חתוך גס (קוביות או רצועות) ... Instructions: להכניס את כל המרכיבים המקדימים לסיר עם המים ולהביא לרתיחה להוריד לחום בינוני/נמוך ולבשל כ-20 דקות להפסיק את הבישול ולהוסיף את האצות להניח בצלחת ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר