Pesto
תפריט
ש', 15 אוג 2020, 23:13
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גלילות סול

מעדן    

מאת: mirich ::: צפיות: 4050   

גלילות סול
10 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • חצי קילו פילטים של סול
  • 1/4 כוס בורגול
  • 1/4 כוס קינואה
  • כוס מים
  • 2 גזרים מגוררים
  • מיץ סחוט מלימון 
  • כף חמוציות
  • 2 כפות קליפת תפוז מגוררת
  • 2 כפות מקפא תפוזים
  • ג'ינג'ר טחון
  • כף חמאה
  • כף צ'ילי מתוק 
  • מלח פלפל
  • קיסמי שיניים
דרך הכנה
  1. משרים את הפלטים של הדג במיץ הלימון.
  2. בסיר קטן  בינונית שמים את המים עם הבורגול והקינואה עם הגזר ומוספים את הצי'לי המתוק מלח פלפל ומבשלים עד לצמצום כל הנוזלים.
  3. לאחר שהורדנו מהאש את הסיר מוסיפים לתערובת את קליפת התפוז והחמוציות מערבבים.
  4. לוקחים נתח אחד של דג ושמים במרכזו כף של התערובת הבורגול קינואה ומגלגלים ונועצים קיסם ומניחים בתבנית אפיה, ממשיכים כך עם שאר הפילטים.
  5. בסיר קטן ממיסים את החמאה עם מקפא התפוזים והג'ינג'ר הטחון ומערבבים לתערובת אחידה.
  6. יוצקים את הרוטב על הפילטים המגולגלים ואופים כחצי שעה בתנור בחום של 180 מעלות.
הערות

אין תגובות עדיין
גלילות סול By , 2010-12-20T21:09:14+02:00 גלילות סול מעדן Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - חצי קילו פילטים של סול 1/4 כוס בורגול 1/4 כוס קינואה כוס מים 2 גזרים מגוררים מיץ סחוט מלימון  ... Instructions: משרים את הפלטים של הדג במיץ הלימון. בסיר קטן  בינונית שמים את המים עם הבורגול והקינואה עם הגזר ומוספים את הצי'לי המתוק מלח פלפל ומבשלים עד לצמצום כל הנוזלים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר