עוגת גבינה מנגו

10 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עוגות» קפה
מרכיבים
לתחתית:
1/2 1 כוסות קמח תופח
100 גר' מרגרינה
1 ביצה
1/3 כוס סוכר
למלית:
1 קג' גבינת שמנת או גבינת 9% מסוננת
1/2 כוס סוכר
50 גר' חמאה רכה
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כף מיץ לימון טבעי
3 כפות קמח
3 כפות קורנפלור
3 גביעי שמנת חמוצה
1 מנגו בשל בגודל בינוני*
*או מנגו משומר (מקופסה 420 גר') מסונן
דרך הכנה
- ללוש את כל חומרי הבסיס לבצק אחיד. לשטח בתבנית 26-28 קפיצית או עם תחתית מתפרקת מרופדת בנייר אפיה ולאפות בחום גבוה כ-10 דקות, לצנן.
- קולפים את המנגו ומעבירים את בשר המנגו לבלנדר ומעבדים למחית חלקה.
- מורידים את חום התנור ל-160 מעלות.
- מניחים את הגבינה בקערת מעבד מזון ומעבדים לתערובת קלה, מגרדים את דפנות הכלי ומוסיפים את הסוכר והחמאה, מעבדים שוב כ-10 שניות.
- מוסיפים את הביצים ומפעילים שוב ל-10 שניות, מוסיפים את הקמח, הקורנפלור, השמנת החמוצה ומחית המנגו.
- מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
- עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום, תחתית וצדדים ויוצקים את התערובת על התחתית.
- מכניסים לאפיה של שעה, אין לפתוח את דלת התנור במשך האפיה.
- מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.
- מעבירים להתייצבות מוחלטת במקרר ל-12 שעות לפחות לפני ההגשה.
- להגשה מעטרים בפרוסות מנגו טריות נוספות ומורחים מעט ריבת מישמשים מומסת או ג'לי מהיר בהיר מעל.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת מייפל [אבי מ.] -
- התפו"א של motiat1 [motiat1] - תפו"א בשמן זית ורוזמרין
- ירקות מעורבים מוחמצים [אבי מ.] -
- עוגיות שוקולד ציפס [אורן בר] - תענוג ממכר
- עוגת תפוז [אורן בר] - עם תפוז שלם בפנים לארומה מושלמת
- קערות לחם [אבי מ.] - קערות לחם למרק או להגשת מטבלים או סלטים.
- דג סלמון ביין לבן [רגבקוק] - דגים