Pesto
תפריט
ש', 15 אוג 2020, 22:12
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קדרת דגים

ללקק את האצבעות    

מאת: mirich ::: צפיות: 2913   

* המחשה
קדרת דגים
8 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • קילו דג סול
  • בצל גדול
  • 3 שיני שום כתוש
  • קופסאת קוביות עגבניות
  • כוס מים
  • מלח פלפל
  • כפית כמון
  • בטטה חתוכה לקוביות
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות
  • 1/2 כוס עדשים אדומות
  • 1/2 כוס עדשים שחורות 
  • 2 כפות שמן
  • 3 גבעולי בזיליקום
דרך הכנה
  1. משרים ללילה את 2 סוגי העדשים.
  2. בסיר גדול מאדים את הבצל והשום עם השמן ומוסיפים את קוביות העגבניות, הבטטה  והגזר וכוס המים.
  3. מסננים את העדשים ומוסיפים לסיר .
  4. מתבלים במלח פלפל כמון ובזיליקום ובוחשים כאשר התבשיל מתחיל לבעבע מנמיכים את האש ומוסיפים את הדגים תוך יציקת הרוטב מלמטה, מכסים את הסיר ומבשלים עד שירקות מתרככים.
אין תגובות עדיין
קדרת דגים By , 2010-10-29T18:19:08+02:00 קדרת דגים ללקק את האצבעות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - קילו דג סול בצל גדול 3 שיני שום כתוש קופסאת קוביות עגבניות כוס מים מלח פלפל כפית כמון ... Instructions: משרים ללילה את 2 סוגי העדשים. בסיר גדול מאדים את הבצל והשום עם השמן ומוסיפים את קוביות העגבניות, הבטטה  והגזר וכוס המים. מסננים את העדשים ומוסיפים לסיר ....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר