Pesto
תפריט
א', 29 נוב 2020, 00:13
110459 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

cochin pickle

מוחמצים בסגנון יהודי קוצ'יני    

מאת: רגבקוק ::: צפיות: 3959   

* תמונה להמחשה
cochin pickle
בישול
עתיר קלוריות
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מוחמצים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 ק"ג פרי או ירק (מנגו, חציל, או כל פרי ירק אחר).
  • 1 כוס שמן.
  • 1 כוס סוכר.
  • 2 כוסות חומץ רגיל.
  • 3 ראשי שום.
  • 3 פלפלים חריפים.
  • 1 כף גרעיני חילבה.
  • 1 כף גרעיני חרדל.
  • כף פפריקה חריפה.
דרך הכנה
  1. חותכים את הירק או פרי לקוביות קטנות.
  2. קוצצים את השום והפלפל לחתיכות קטנות.
  3. מחממים 1/2 כוס שמן.
  4. מוסיפים את גרעיני החילבה והחרדל יחד עם השום והפלפל החריף.
  5. מטגנים עד להשחמה או עד שגרעיני החרדל מתפוצצים.
  6. מוסיפים את הירק או פרי ומוסיפים את יתרת השמן, את הסוכר והפפריקה ומבשלים עד להתרככות.
  7. מוסיפים את החומץ ומכבים את האש.
  8. ממתינים להתקררות ומכניסים לצנצנות.
הערות
נשמר בצנצנת מספר חודשים אך היות והוא כל כך טעים שלא מחזיק יותר משבועיים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
cochin pickle By , 2010-10-07T10:59:33+02:00 cochin pickle מוחמצים בסגנון יהודי קוצ'יני Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 2 ק"ג פרי או ירק (מנגו, חציל, או כל פרי ירק אחר). 1 כוס שמן. 1 כוס סוכר. 2 כוסות חומץ רגיל. 3 ראשי שום. 3 פלפלי... Instructions: חותכים את הירק או פרי לקוביות קטנות. קוצצים את השום והפלפל לחתיכות קטנות. מחממים 1/2 כוס שמן. מוסיפים את גרעיני החילבה והחרדל יחד עם השום והפלפל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר