Pesto
תפריט
ו', 24 ינו 2020, 01:07
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגה כושית

עוגה כושית הכי רטובה ועסיסית שטעמתי!    

מאת: yacovy ::: צפיות: 5941   

* צילום התוצאה
עוגה כושית
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
ציון גולשים: 8
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 ביצים
  • 1-3/4 כוסות קמח
  • 2 כוסות סוכר
  • חצי כוס שמן
  • 1-1/2 כפיות אבקת אפיה
  • 1-1/2           סודה לשתיה
  • 1 כוס מים
  • 1 כוס מים רותחים
  • 3/4 כוס קקאו
  • וניל-רום-קפה
גנש:
1חבילת קצפת צמחית 180גרם שוקולד מריר איכותי.
קורט מלח
וניל גודל/סוג תבנית: תבנית של טוסטר אובן או שתי אינגליש קייק
דרך הכנה
  1. לחמם תנור ל170 מעלות.
  2. לערבב את כל החומרים חוץ מכוס מים רותחים.
  3. להמיס כף קפה בכוס מים.
  4. להוסיף וניל ורום על פי הטעם,ולהכניס מיד לתנור לכ45 דקות.
  5. לחמם את הקצפת עד לסף רתיחה, להניח את השוקולד חתוך לחתיכות, לכסות דקה, ולערבב היטב.
  6. ליצוק מעל לעוגה, ולפזר סוכריות.
חום תנור: 170
הערות
 חשוב להכניס את העוגה לתנור מיד, מכיון שאבקת האפיה והסודה מאבדים את כושר ההתפחה שלהם.
אני מעדיף את העוגה הזאת קרה מהמקרר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 8
עוגה ט ע י מ ה !!!!!!
נזללת עוד לפני שמספיקה להתקרר...
עוגה כושית By , 2010-10-02T23:30:35+02:00 עוגה כושית עוגה כושית הכי רטובה ועסיסית שטעמתי! Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 2 ביצים 1-3/4 כוסות קמח 2 כוסות סוכר חצי כוס שמן 1-1/2 כפיות אבקת אפיה 1-1/2           סודה... Instructions: לחמם תנור ל170 מעלות. לערבב את כל החומרים חוץ מכוס מים רותחים. להמיס כף קפה בכוס מים. להוסיף וניל ורום על פי הטעם,ולהכניס מיד לתנור לכ45 דקות....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר