Pesto
תפריט
ג', 03 דצמ 2024, 23:50
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שטרודל אגוזים

   

מאת: mirich ::: צפיות: 4739   

שטרודל אגוזים
14 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • בצק פילו
  • 200 גר אגוזי מלך קצוצים גס
  • כוס צימוקים
  • 2 כפות דבש
  • מיץ מלימון
  • 50 גר מחמאה מומסת
  • כוס סוכר חום
  • 2 כפיות קינמון
דרך הכנה
  1. מערבבים את אגוזי המלך עם הצימוקים הסוכר והקינמון .
  2. מפרידים את עלי הפילו ומכסים כדי שלא יתיבש. מורחים את העלה הפילו במחמאה ושמים מעליו עוד עלה פילו ומורחים ועליו שוב שמים עלה ומורחים במחמאה. שמים את התערובת האגוזים על שכבת העלים ומגלגלים. ממשיכים את התהליך עם שאר העלים. חורצים בבצק חריצים שיהיה קל לפריסה אחרי אפיה.
  3. שמים את הגלילות בתבנית ומכניסים תנור בחום 180 מעלות לרבע שעה.
  4. בנתיים בסיר על אש קטנה ממיסים את הדבש במיץ הלימון.
  5. מוציאים את השטרודל מהתנור ומורחים את הדבש על השטרודל ומכניסים חזרה לאפיה עד שהבצק מזהיב.
הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
1
דפנה (מנוסה)
במקום למרוח מחמאה מאד קל לרסס בתרסיס שמן. גם יותר קל וגם פחות קלוריות
שטרודל אגוזים By , 2010-09-23T21:23:49+02:00 שטרודל אגוזים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 14 Tags: none Ingredients: - בצק פילו 200 גר אגוזי מלך קצוצים גס כוס צימוקים 2 כפות דבש מיץ מלימון 50 גר מחמאה מומסת ... Instructions: מערבבים את אגוזי המלך עם הצימוקים הסוכר והקינמון . מפרידים את עלי הפילו ומכסים כדי שלא יתיבש. מורחים את העלה הפילו במחמאה ושמים מעליו עוד עלה פילו ומורחים ועליו שוב שמים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר