Pesto
תפריט
ש', 23 נוב 2019, 01:04
110435 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת בננה

   

מאת: mirich ::: צפיות: 4421   

עוגת בננה
25 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 7.3
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 120 גר' מחמאה
  • 1/2 כוס סוכר חום בהיר
  • 2 ביצים טרופות
  •  כפית תמצית וניל
  • 4 בננות בשלות מרוסקות
  • כפית סודה לאפיה
  • 1/2 כוס חלב
  • 2 כוסות קמח תופח
דרך הכנה
  1. ממיסים קלות את המחמאה במיקרו ומוסיפים את הסוכר וטורפים עד ליצירת תערובת אוורירית.
  2. מוסיפים בהדרגה את הביצים וטורפים, מוסיפים את תמצית הוניל והבננות וטורפים עד ליצירת תערובת אחידה.
  3. ממיסים את הסודה בחלב ומסיפים בהדרגה לתוך התערובת את החלב והקמח עד ליצירת תערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת לתוך תבנית גוגלהוף ואופים בחום של 180 מעלות עד שהקיסם יוצא יבש.
  5. מצצננים את העוגה ומעבירים אותה למקרר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
7
mirich (מקצוענ/ית)
אפשרי להחליף ב- 3/4 כוס שמן או בכוס מיץ תפוזים
5
ציון 8
עוגה מוצלחת נהדרת וטעימה
4
mirich (מקצוענ/ית)
זה עניין של טעם ... אצלי היא יצאה משגעת ולא נשאר פרור חיסלו אותה
3
ציון 4
עוגה לא מוצלחת
2
mirich (מקצוענ/ית)
במטרף חשמלי...
1
לטרוף ביד או במיקסר
עוגת בננה By , 2010-08-14T13:41:37+03:00 עוגת בננה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 25 Tags: none Ingredients: - 120 גר' מחמאה 1/2 כוס סוכר חום בהיר 2 ביצים טרופות  כפית תמצית וניל 4 בננות בשלות מרוסקות כפית סודה לאפיה ... Instructions: ממיסים קלות את המחמאה במיקרו ומוסיפים את הסוכר וטורפים עד ליצירת תערובת אוורירית. מוסיפים בהדרגה את הביצים וטורפים, מוסיפים את תמצית הוניל והבננות וטורפים עד ליצירת תערובת ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר