Pesto
תפריט
ש', 14 דצמ 2024, 09:42
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה נוסח פילדלפיה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7751   

עוגת גבינה נוסח פילדלפיה
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
1 כוס פרורי ביסקוויט
60 גר' חמאה או מרגרינה מומסת
750 גר' גבינת שמנת
3/4 כוס סוכר
3 כפות מיץ לימון
1 כף גרידת קליפת לימון
1 כף תמצית וניל
3 ביצים גדולות מופרדות
דרך הכנה
  1. מערבבים את פירורי הבסקוויט עם החמאה המומסת ומשטחים על תחתית תבנית אפיה קפיצית 24-26.
  2. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, מוציאים לצינון.
  3. מקציפים את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר לקצף יציב, מערבבים היטב בקערה את הגבינה, החלמונים, יתרת הסוכר, מיץ הלימון וגרידת הלימון.
  4. מקפלים בעדינות את קצף החלבונים לתערובת הגבינה ויוצקים על התחתית האפויה.
    אופים בתנור שחומם מראשל-° 175 כ-45 דקות.
  5. מוציאים מצננים מעט ומשחררים את טבעת התבנית.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר אבל אין חובה.
1
האם אין צורך לשמן או לחילופין לעטוף בנייר אפייה את דפנות התבנית?
עוגת גבינה נוסח פילדלפיה By , 2005-03-28T21:26:54+02:00 עוגת גבינה נוסח פילדלפיה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 1 כוס פרורי ביסקוויט60 גר' חמאה או מרגרינה מומסת750 גר' גבינת שמנת3/4 כוס סוכר3 כפות מיץ לימון1 כף גרידת קליפת לימון1 כף תמצית וניל3 ביצים גדולות מופרדות... Instructions: מערבבים את פירורי הבסקוויט עם החמאה המומסת ומשטחים על תחתית תבנית אפיה קפיצית 24-26. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, מוציאים לצינון. מקציפים את...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר