תפוחי אדמה בפפריקה אפוים
טעים טעים טעים

5 מנות

ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 5 תפוחי אדמה אדומים גדולים
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כף פפריקה מתוקה
- 1/2 כף פפריקה חריפה
- כף אבקת מרק בצל
- כפית שום כתוש
דרך הכנה
- קוצצים את תפוחי האדמה לפלחים.
- מערבבים בקערה את שמן הזית, 2 סוגי הפפריקה, אבקת מרק בצל והשום הכתוש לתערובת אחידה.
- מסדרים בתבנית את פלחי תפוח האדמה ויוצקים מעליה את תערובת התבלינים. ומעסים את תפוחי האדמה בתערובת התבלינים.
- אופים בתנור בחום של 200 מעלות עד להשחמה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- פילה סלמון בתנור [גן ירק] - מעדן בריא בקלי קלות
- עוגת שוקולד חמה [vered100] -
- סלט ביצים קצת שונה [אבי מ.] -
- סלט פסטה יווני [אבי מ.] -
- עוגת קפוצ'ינו [מוזית] - עוגה בחושה
- עוגת חלבה עם סילאן [כבביה] -
- כדורי עוף פריכים [רגבקוק] -