תפוחי אדמה בפפריקה אפוים
טעים טעים טעים
5 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 5 תפוחי אדמה אדומים גדולים
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כף פפריקה מתוקה
- 1/2 כף פפריקה חריפה
- כף אבקת מרק בצל
- כפית שום כתוש
דרך הכנה
- קוצצים את תפוחי האדמה לפלחים.
- מערבבים בקערה את שמן הזית, 2 סוגי הפפריקה, אבקת מרק בצל והשום הכתוש לתערובת אחידה.
- מסדרים בתבנית את פלחי תפוח האדמה ויוצקים מעליה את תערובת התבלינים. ומעסים את תפוחי האדמה בתערובת התבלינים.
- אופים בתנור בחום של 200 מעלות עד להשחמה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- חלה קצת אחרת [אבי מ.] - חלה עם 3 צמות שונות, גיוון לחלה הרגילה.
- סטרוגנוף חזה עוף [אבי מ.] -
- צ'חוחובילי - עוף ברוטב רימונים קווקזי [אבי מ.] -
- טורט טירמיסו ללא ביצים [חנהל'ה] - עם תוספת משדרגת פלאים
- תחתיות פאי לפסח [אבי מ.] - כמה גרסאות לתחתיות פאי לפסח
- מלית ממרח חלבה [אבי מ.] - לכרוכיות, רוגלאך, מבצק פריך ושמרים.
- אורז מטוגן עם ביצים [אבי מ.] - מנה סינית טעימה ופופולרית, טובה כמנה בפני עצמה או כתוספת למנה עיקרית, מצוינת לניצול שאריות אורז מבושל.