Pesto
תפריט
ש', 18 ינו 2020, 13:58
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת טירמיסו

 

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 14273   

עוגת טירמיסו
10 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
עוגת ספוג עגולה בקוטר 24 ס"מ*
500 גר' גבינת שמנת
4 ביצים
1 כוס סוכר
5 כפות ליקר תפוזים או שקדים
1 קופסה שמנת מתוקה
1/2 1 כוסות קפה נמס עם חלב
מעט אבקת קקאו לקישוט
דרך הכנה
מערבבים את הגבינה עם הסוכר לתערובת אחידה עד להמסת הסוכר, מוסיפים את הביצים אחת אחר השניה ומקציפים היטב לאחר כל הוספה, מוסיפים את הליקר ומקציפים שוב.

מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומקפלים לתוך תערובת הגבינה.

חותכים את העוגה ל-3 שכבות ומניחים שכבה ראשונה בתבנית.

מרטיבים את העוגה בקפה עם החלב ומורחים שכבה של שליש תערובת הגבינה, מניחים את השכבה השניה וחוזרים על הפעולה.

מניחים את השכבה השלישית ומורחים את שארית תערובת הגבינה ומפזרים מעט אבקת קקאו מעל דרך מסננת.

מאכסנים במקרר ל-4 שעות לספיגת טעמים.
הערות
*ניתן להשתמש בשכבות בישקוטים ובתבנית מרובעת, טובלים כל בישקוט לשניה בקפה ומניחים בצפיפות במקום שכבות הספוג.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
מעולה
עוגת טירמיסו By , 2005-03-28T21:20:45+02:00 עוגת טירמיסו

 

Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - עוגת ספוג עגולה בקוטר 24 ס"מ* 500 גר' גבינת שמנת4 ביצים1 כוס סוכר5 כפות ליקר תפוזים או שקדים1 קופסה שמנת מתוקה1/2 1 כוסות קפה נמס עם חלבמעט אבקת קקאו לקישוט ... Instructions: מערבבים את הגבינה עם הסוכר לתערובת אחידה עד להמסת הסוכר, מוסיפים את הביצים אחת אחר השניה ומקציפים היטב לאחר כל הוספה, מוסיפים את הליקר ומקציפים שוב.מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומקפלים לתוך תע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר