דגים חריפים
* תמונה להמחשה: By Miansari66 , from Wikimedia Commons

10 מנות

מרכיבים
- בצל בינוני קצוץ
- 2 כפות שמן
- כף שמן זית
- 1/2 כף פפריקה חריפה
- 1/2 כף פפריקה מתוקה
- כפית כמון
- 8 שיני שום פרוס
- 10 פילטים של דג סול
- רסק עגבניות
- 1/2 1 כוס מים
- מיץ מ-2 לימונים
- מלח פלפל
דרך הכנה
- משרים את הדגים בקערה מלאה במים עם מלח ומיץ מלימון אחד לילה.
- מערבבים בקערית את הפפריקה החריפה, הפפריקה המתוקה, כמון, שום, עם כף שמן הזית לתערובת אחידה.
- בסיר מטגנים עם 2 כפות השמן את הבצל עד שהוא נעשה שקוף מוסיפים את תערובת התבלינים ומערבבים.
- מוסיפים את רסק העגבניות עם המים ומיץ הלימון ומערבבים.
- מוציאים את הדגים מהקערה ומוסיפים לסיר ומתבלים במלח פלפל.
- מכסים את הסיר ומנמיכים לאש קטנה ומבשלים עד שהדגים מבושלים והרוטב מגיע לרתיחה.
הערות
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- צמת שוקולד [אבי מ.] - לא מבצק שמרים
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- מרק עדשים [אבי מ.] -
- עוגת גבינה פסיפלורה [אבי מ.] - עוגה קרה
- פסטו [oved.shina] - פסטו
- פאי אגסים [אבי מ.] - פאי במלית שקדים ואגסים פרוסים.
- עוגות שוקולד "לבה" [אבי מ.] - עוגת פונדנט שוקולד אישית עם מרכז שוקולד נוזלי, ניתן להכין מספר ימים מראש ולאפות ממש לפני ההגשה