Pesto
תפריט
ה', 02 אפר 2020, 16:15
110442 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טבולה

   

מאת: mirich ::: צפיות: 4232   

טבולה
8 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • כוס בורגול
  • מים רותחים
  • מלח פלפל
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים דק
  • כוס עלי נענע קצוצים
  • כוס עלי בזיליקום קצוצים
  • מיץ מלימון
  • עגבניה גדולה קצוצה
  • 4 כפיות שמן זית
דרך הכנה
  1. משרים את הבורגול במים רותחים עד שהם  נספגים.
  2. מתבלים את הבורגול ומוסיפים את הבצל הירוק, הנענע והבזילקום ומערבבים.
  3. מוסיפים את מיץ הלימון והשמן ומערבבים
  4. מוסיפים את העגבניה ומערבבים
הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
mirich (מקצוענ/ית)
טריות העלים משפיעה על הטעם...בכל מקרה מומלץ לשבור את המרירות עם הוספת עוד מיץ לימון
1
מדוע כשאני מכינה את הטבולה יש לו טעם מריר
בוקר טוב ויום נעים
טבולה By , 2010-06-18T14:34:07+03:00 טבולה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 8 Tags: none Ingredients: - כוס בורגול מים רותחים מלח פלפל 3 בצלים ירוקים קצוצים דק כוס עלי נענע קצוצים כוס עלי בזיליקום קצוצים מי... Instructions: משרים את הבורגול במים רותחים עד שהם  נספגים. מתבלים את הבורגול ומוסיפים את הבצל הירוק, הנענע והבזילקום ומערבבים. מוסיפים את מיץ הלימון והשמן ומערבבים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר