Pesto
תפריט
ג', 24 נוב 2020, 08:56
110458 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מוס שוקולד שיכור בכוס שמפניה

מאת צ'רלי פדידה- שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת "אוליב ליף" - באדיבות – סוגת    

מאת: yaffapr ::: צפיות: 3313   

מוס שוקולד שיכור בכוס שמפניה
6 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
* מצרכים ל- 6 מנות אישיות:
  • 3 ביצים
  • חצי כוס סוכר דק דק
  • חצי כפית תמצית וניל
  • חצי כפית נס קפה נמס
  • קורט מלח
  • מיכל שמנת מתוקה
  • 350 גרם שוקולד מריר איכותי
  • חצי כוס אלכוהול משובח לפי הטעם למשל- גרנד מרנייה, ברנדי, טריפל סק, אמרטו, אייריש קרים
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה
  • כף סוכר דק
דרך הכנה
  1. מקציפים יחד במערבל את הביצים עם חצי כוס סוכר, וניל, מלח, נס קפה לתערובת תפוחה ואוורירית.
  2. בסיר קטן מרתיחים את מיכל השמנת המתוקה, ומורידים מהאש.
  3. מכניסים פנימה את השוקולד שבור לקוביות ומערבבים לקבלת קרם חלק.
  4. מוסיפים את האלכוהול הנבחר ומצננים לטמפרטורת החדר.
  5. מקפלים לתערובת הביצים את תערובת קרם השוקולד בעדינות.
  6. מקציפים במערבל 100 מ"ל שמנת מתוקה וסוכר לקצף יציב ומקפלים אותו לתערובת שאיחדנו קודם.
  7. מקררים את התערובת במקרר ולאחר מכן מעבירים לשק זילוף ומזלפים לכוסות שמפניה אישיות.
  8. ניתן לקשט בפס מרנג או במיני נשיקת מרנג.
הערות

אין תגובות עדיין
מוס שוקולד שיכור בכוס שמפניה By , 2010-06-16T12:17:51+03:00 מוס שוקולד שיכור בכוס שמפניה מאת צ'רלי פדידה- שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת "אוליב ליף" - באדיבות – סוגת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - * מצרכים ל- 6 מנות אישיות: 3 ביצים חצי כוס סוכר דק דק חצי כפית תמצית וניל חצי כפית נס קפה נמס ... Instructions: מקציפים יחד במערבל את הביצים עם חצי כוס סוכר, וניל, מלח, נס קפה לתערובת תפוחה ואוורירית. בסיר קטן מרתיחים את מיכל השמנת המתוקה, ומורידים מהאש. מכניסים פנימה א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר