עוגת גבינה אפויה עם פירורים

10 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» מתאבנים» קפה
מרכיבים
לבצק:
3 כוסות קמח תופח
200 גר' מרגרינה רכה
1 כוס סוכר
1 ביצה
1 שקית סוכר וניל
למלית:
1 קג' גבינת 9%
1 קופסה פודינג וניל אינסטנט
4 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
3 כוסות קמח תופח
200 גר' מרגרינה רכה
1 כוס סוכר
1 ביצה
1 שקית סוכר וניל
למלית:
1 קג' גבינת 9%
1 קופסה פודינג וניל אינסטנט
4 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
דרך הכנה
- לבחוש את המרגרינה הרכה עם הסוכר ולהוסיף את הסוכר וניל, הביצה והקמח וליצור בצק רך ואחיד.
- לחלק את הבצק ל-1/3 ו-2/3 ולאחסן את ה-1/3 במקפיא ואת החלק השני במקרר לשעה.
- להוציא את הבצק מהמקרר ולרדד לגודל תבנית 26, לשטח בתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-15 דקות עד להשחמה קלה, להוציא ולצנן.
- לערבב בקערה את הגבינה ולהוסיף את הפודינג, החלמונים 1/2 כוס סוכר ולבחוש עד לקבלת תערובת אחידה.
- להקציף את החלבונים עם שארית הסוכר לקצף יציב ולקפל לתערובת הגבינה בעדינות. לצקת את התערובת על תחתית העוגה האפויה.
- לאפות את העוגה 8 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני.
- להוציא את העוגה מהתנור ולגרד מעל את הבצק מהמקפיא לפרורים עם פומפיה גסה באופן אחיד לכיסוי כל שטח העוגה.
- להחזיר לאפיה של כשעה עד להשחמת קלה של תערובת הפירורים.
- להשאיר לצינון בתנור כבוי עוד 30 דקות.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת מייפל [אבי מ.] -
- התפו"א של motiat1 [motiat1] - תפו"א בשמן זית ורוזמרין
- ירקות מעורבים מוחמצים [אבי מ.] -
- עוגיות שוקולד ציפס [אורן בר] - תענוג ממכר
- עוגת תפוז [אורן בר] - עם תפוז שלם בפנים לארומה מושלמת
- קערות לחם [אבי מ.] - קערות לחם למרק או להגשת מטבלים או סלטים.
- דג סלמון ביין לבן [רגבקוק] - דגים