Pesto
תפריט
ד', 11 דצמ 2019, 05:24
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת בננה אגוזי לוז בחושה

דחוסה ריחנית ונפלאה    

מאת: קסמים מתוקים ::: צפיות: 4030   

* צילום:מאיר דליה -
עוגת בננה אגוזי לוז בחושה
12 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
» עוגות
 
מרכיבים
  • 3 בננות בשלות מעוכות
  • צביטה של מלח
  • 60 גרם חמאה מומסת
  •  1 כוס דחוסה סוכר חום
  •  1 ביצה בלולה
  •  1 כפית תמצית וניל משובחת
  •  1/2 כפית קינמון
  •  1 כפית א.סודה
  •  100 גרם אגוזי לוז או כל אגוז שאוהבים קלויים הסוג שקונים מומלחים לאכילה גרוסים גס מאוד רק לחצאים ורבעים ומצופים במעט קמח .
  •  1/2 1 כוסות קמח לבן רגיל.
גודל/סוג תבנית: תבנית אינגליש קייק
דרך הכנה
  1. מחממים תנור ל-170 מעלות
  2. בקערת פלסטיק או זכוכית גדולה מערבבים בכף עץ - חמאה מומסת לתוך הבננות המעוכות.
  3. מוסיפים סוכר ,ביצה ,וניל וקינמון ומערבבים לאחידות.
  4. מכניסים את האגוזים וממשיכים לערבב.
  5. מוסיפים את א.הסודה והקמח ומערבבים עד לבלילה הומוגנית
  6. שופכים לתבנית המשומנת ולתנור ל- 40-50 דקות.
  7. נותנים לריח הנפלא להתפשט בכל הבית ומתמוגגים.
חום תנור: מחממים תנור ל-170 מעלות
הערות
היא נפלאה בתור ארוחת בוקר עם הקפה או התה יש בה גם בננות גם אגוזים סוכר חום פשוט דברים טובים .
אפשר לאכול פרוסה מרוחה בנוטלה או בריבה או חמאה או סתם עם הקפה/תה.
אין תגובות עדיין
עוגת בננה אגוזי לוז בחושה By , 2010-04-27T14:47:43+03:00 עוגת בננה אגוזי לוז בחושה דחוסה ריחנית ונפלאה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 3 בננות בשלות מעוכות צביטה של מלח 60 גרם חמאה מומסת  1 כוס דחוסה סוכר חום  1 ביצה בלולה  1 כפית... Instructions: מחממים תנור ל-170 מעלות בקערת פלסטיק או זכוכית גדולה מערבבים בכף עץ - חמאה מומסת לתוך הבננות המעוכות. מוסיפים סוכר ,ביצה ,וניל וקינמ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר