קציצות פארסה (כרשה)
* המחשה

12 מנות

מרכיבים
- 5 ראשי פראסה (החלק הלבן בלבד)
- 2 בצלים בנוניים
- 1 תפו"א גדול
- 3 קישואים
- 2 כוסות קמח מצה
- 4 ביצים
- כף כמון
- כף קינמון
- 2 כפות צ'ילי מתוק
- מלח
- פלפל לבן
דרך הכנה
- מבשלים את הפראסה עד שהיא רכה.
- במעבד מזון טוחנים את הפראסה עד היא נעשת עיסה.
- מגרדדים את הבצל, תפו"א והקישואים ומוסיפים לפראסה.
- מוסיפים את קמח המצה ומערבבים, מוסיפים את הביצים ומערבבים, מוסיפים את התבלנים מערבבים.
- יוצרים כדורים מהבלילה ומטגנים.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרק ברוקולי ותירס [אבי מ.] -
- רוטב צימיצורי [אבי מ.] - רוטב להשריה או כתוספת למאכלי גריל.
- עוגת קוקוס [אבי מ.] - עוגת טורט קוקוס קלילה.
- פנקייקס (חביתיות) [אבי מ.] -
- פשטידת תרד [אבי מ.] - פשטידת תרד שמתאימה גם לפסח.
- עוגת לימון לחה [אבי מ.] - עוגת לימון בחושה קלת הכנה מועשרת בסירופ לימון.
- עוף אפוי עם תפו"א ובצל בטעם מתקתק [סביון] -