Pesto
תפריט
ו', 18 אפר 2025, 13:21
110502 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציצות פארסה (כרשה)

   
מאת: mirich ::: צפיות: 6002   

* המחשה
קציצות פארסה (כרשה)
12 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 5 ראשי פראסה (החלק הלבן בלבד)
  • 2 בצלים בנוניים
  • 1 תפו"א גדול
  • 3 קישואים
  • 2 כוסות קמח מצה
  • 4 ביצים
  • כף כמון
  • כף קינמון
  • 2 כפות צ'ילי מתוק
  • מלח
  • פלפל לבן
דרך הכנה
  1. מבשלים את הפראסה עד שהיא רכה.
  2. במעבד מזון טוחנים את הפראסה עד היא נעשת עיסה.
  3. מגרדדים את הבצל, תפו"א והקישואים ומוסיפים לפראסה.
  4. מוסיפים את קמח המצה ומערבבים, מוסיפים את הביצים ומערבבים, מוסיפים את התבלנים מערבבים.
  5. יוצרים כדורים מהבלילה ומטגנים.
אין תגובות עדיין
קציצות פארסה (כרשה) By , 2010-03-30T19:42:31+03:00 קציצות פארסה (כרשה) Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 5 ראשי פראסה (החלק הלבן בלבד) 2 בצלים בנוניים 1 תפו"א גדול 3 קישואים 2 כוסות קמח מצה 4 ביצים ... Instructions: מבשלים את הפראסה עד שהיא רכה. במעבד מזון טוחנים את הפראסה עד היא נעשת עיסה. מגרדדים את הבצל, תפו"א והקישואים ומוסיפים לפראסה. מוסיפים א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר