Pesto
תפריט
ה', 12 דצמ 2019, 16:32
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת תפוזים ושוקולד צ'יפס

   

מאת: mirich ::: צפיות: 4338   

* מונה להמחשה
עוגת תפוזים ושוקולד צ'יפס
12 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 100 גרם מחמאה
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 2 ביצים טרופות
  • מיץ סחוט מתפוז אחד
  • כף גרידת קליפת תפוז
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס
  • כף שקדים טחונים
  • 1/2 1 קמח תופח
  • ריבת תפוזים
דרך הכנה
  1. ממיסים קלות במיקרו את המחמאה מוסיפים את הסוכר בוחשים עד שכל הסוכר נספג ומוסיפים את הביצים ומערבבים תערובת אחידה.
  2. מוסיפים את מיץ התפוזים, גרידת התפוז, השוקולד צ'יפס, השקדים, ואת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. בוזקים את התערובת לתבנית עגולה משומנת ואופים בחום של 180 מעלות.
  4. לאחר שהעוגה מצוננת, חוצים אותה לשניים ומורחים באמצע ריבת תפוזים.

 

הערות
לפסח ניתן להשתמש בקמח תופח כשר לפסח
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
mirich (מקצוענ/ית)
תבנית אינגליש קייק
4
שלום רב, רק רציתי לשאול על איזה גודל תבנית מדובר פה
3
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
שמעתי שקימוח של השוקוד צ'יפס ושל אגוזים לפני ההוספה מונע שקיעה שלהם למטה.
2
ראובן מ. (עורך)
להשתמש בנטפי שוקולד קטנים יותר
או, אם התערובת רכה מדי, להטביע אותם לקראת הכנסה לתנור.
1
איך אני יכולה לעשות שהשוקולד ציפס לא יירד למטה בעוגה?
עוגת תפוזים ושוקולד צ'יפס By , 2010-03-26T12:03:13+03:00 עוגת תפוזים ושוקולד צ'יפס Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 100 גרם מחמאה 1/2 כוס סוכר לבן 2 ביצים טרופות מיץ סחוט מתפוז אחד כף גרידת קליפת תפוז 1/2 כוס שוקולד צ'יפס ... Instructions: ממיסים קלות במיקרו את המחמאה מוסיפים את הסוכר בוחשים עד שכל הסוכר נספג ומוסיפים את הביצים ומערבבים תערובת אחידה. מוסיפים את מיץ התפוזים, גרידת התפוז, השוקולד צ'יפס, השקדים,...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר