עוגת גבינה פאדג' שוקולד

10 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עוגות» קפה
מרכיבים
150 גר' מרגרינה מומסת
1/4 כוס סוכר
1/4 1 כוסות פרורי ביסקויט
750 גר' גבינת שמנת
1 קופסה חלב ממותק מרוכז (397 גר')
250 גר' שוקולד מריר מומס
4 ביצים(מס' 2)
1/4 כוס ליקר קפה או שוקולד
2 כפיות תמצית וניל
1/4 כוס סוכר
1/4 1 כוסות פרורי ביסקויט
750 גר' גבינת שמנת
1 קופסה חלב ממותק מרוכז (397 גר')
250 גר' שוקולד מריר מומס
4 ביצים(מס' 2)
1/4 כוס ליקר קפה או שוקולד
2 כפיות תמצית וניל
דרך הכנה
- לערבב את פרורי הביסקויט הסוכר והמרגרינה המומסת בקערה לתערובת פירורית אחידה ולשטח בתבנית פאי בעומק 5 ס"מ ובגודל 24 ס"מ או בתבנית קפיצית 24. להדק קלות את הפרורים לתחתית.
- בקערת מיקסר להקציף את הגבינה עד שתהפוך אורירית, להוסיף את החלב הממותק תוך כדי פעולת המיקסר ולאחר מכן את הביצים אחת אחת, את השוקולד המומס, הוניל והליקר, התערובת צריכה להיות אחידה וללא גושים.
- לצקת לתבנית על תחתית הפרורים ולאפות בתנור שחומם מראש לחום 150 מעלות כשעה או עד שמרכז העוגה מתייצב.
- לאחסן במקרר לאחר צינון.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת מייפל ואגוזי פקאן [חנהל'ה] - נפלאה
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- פאי תפוחי אדמה [tommf] - אי אפשר להפסיק לאכול
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.
- גלילות פילו במלית פרג [אבי מ.] - גלילות בצק פילו פריך במלית פרג.
- רצועות עוף בג'ינג'ר ודבש [אבי מ.] -
- לביבות בטטות [אבי מ.] -