סלט כרובית ברוטב שוקדה
כרובית עם אנשובי (גם למי שלא אוהב אנשובי)

6 מנות
בישול
דל קלוריות

קושי: קל הכנה
» סלטים» או ארוחה קלה
מרכיבים
- כרובית יפה מפורקת לפרחים
- צנצנת אנשובי בשמן
- 2 כפות שום כתוש
- רבע צרור פטרוזיליה קצוץ
- 5 כפות חומץ
- פלפל
דרך הכנה
- מבשלים במים רותחים את הכרובית עד שהיא מתרככת (עדיף להשאיר אל-דנטה)
- במחבת לשפוך את השמן של האנשובי
- להוסיף את השום והפטרוזיליה
- לבשל חצי דקה בערבוב
- להוסיף את האנשובי ולפרק אותו תוך ערבוב
- להוסיף את הכרובית
- לערבב עם הרוטב
- בסף מוסיפים את החומץ
- מבשלים עוד כדקה בערבוב
הערות
סלט שאוכלים פושר עד קר
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרק ברוקולי ותירס [אבי מ.] -
- רוטב צימיצורי [אבי מ.] - רוטב להשריה או כתוספת למאכלי גריל.
- עוגת קוקוס [אבי מ.] - עוגת טורט קוקוס קלילה.
- פנקייקס (חביתיות) [אבי מ.] -
- פשטידת תרד [אבי מ.] - פשטידת תרד שמתאימה גם לפסח.
- עוגת לימון לחה [אבי מ.] - עוגת לימון בחושה קלת הכנה מועשרת בסירופ לימון.
- עוף אפוי עם תפו"א ובצל בטעם מתקתק [סביון] -