חרוסת של אמא
חגים
* תמונה להמחשה Olve Utne.

10 מנות

מרכיבים
- חצי קילו שקדים קלופים
- חצי קילו אגוזי מלך קלופים
- חצי קילו פיסטוקים קלופים
- 1 חבילה ממרח תמרים
- 1 כף כמון
- 1 כוס יין תירוש
דרך הכנה
- טוחנים את המצרכים במיקסר עד לקבלת תערובת אחידה
- לא טחון מידי אלא עם חתיכות קטנות
- מוסיפים את הכמון והיין
- ומערבבים בעזרת מרית או כף
- אם התערובת סמיכה מידי מוסיפים מעט יין
- אם התערובת נוזלית מוסיפים מעט פיסטוקים או אגוזים
הערות
לשמור בצנצנת אטומה במקרר יומים שלוש בערך
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת 3 שכבות גבינה שוקולד [אבי מ.] -
- לזניה מצות ופטריות [אבי מ.] - חלבי
- נסיכת הנילוס בסגנון מזרחי [אושרת ל.] - דג נסיכת הנילוס ברוטב פיקנטי
- לחמניות מטוגנות לפריקסה [אבי מ.] -
- עוגת שוקולד וקרם [אבי מ.] - חלבי
- שניצל עגל ביין מרסלה [אבי מ.] - גירסה איטלקית לשניצל הווינאי.
- עוגת שוקולד ללא סוכר [אבי מ.] -