פנקייק תפוחים
אפיה
דל קלוריות
30 דקות ופחות
» קינוחים» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
9.5
[2 מדרגים]
מרכיבים
- 1/2 כוס שיבולת שועל
- 3/4 כוס קמח תירס
- 3/4 כוס קמח מלא
- 1/2 שקית אבקת אפיה
- 1 כפית קינמון
- 1/2 כוס רסק תפוחים טבעי (אפשר מקופסה)
- 2 כוסות חלב סויה או חלב רגיל
- 2 ביצים
- 4 כפות סוכר חום
דרך הכנה
- לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה ללא גושים.
- לחמם מחבת עם מעט מאוד שמן. לצקת מצקת מהבלילה ולפזר אותה באופן אחיד לעיגול בעזרת המצקת בתנועה סיבובית.
- כשהצד העליון נהיה עם בועות וכמעט מוצק לגמרי להפוך לעוד כחצי דקה.
- כך לעשות עם כל הבלילה. מידי כמה פנקייקים יהיה צורך לשמן שוב את המחבת.
- להגיש עם שוקולד/שוקולד חרובים/מייפל/שמנת וכיד הדמיון הטובה.
הערות
אם רוצי שהפנקייק יהיה נייטרלי יש להוריד את הסוכר.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרובעי גבינה וריבה [אבי מ.] -
- עוגת דבש וקרם שמנת מתוקה [מיכלי פ] -
- לחם זיתים ואגוזים [אבי מ.] -
- קיש גבינת פטה [אבי מ.] -
- גלידה רכה ונימוחה - פרווה לחלוטין [yoka2] -
- עוגיות זיתים [אורן בר] -
- פסטה אפויה ברוטב 3 גבינות [אבי מ.] -