Pesto
תפריט
א', 26 ינו 2025, 04:40
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פנקייק תפוחים

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 7714   

פנקייק תפוחים
אפיה
דל קלוריות
30 דקות ופחות
» קינוחים» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 9.5
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1/2 כוס שיבולת שועל
  • 3/4 כוס קמח תירס
  • 3/4 כוס קמח מלא
  • 1/2 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית קינמון
  • 1/2 כוס רסק תפוחים טבעי (אפשר מקופסה)
  • 2 כוסות חלב סויה או חלב רגיל
  • 2 ביצים
  • 4 כפות סוכר חום
דרך הכנה
  1. לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה ללא גושים.
  2. לחמם מחבת עם מעט מאוד שמן. לצקת מצקת מהבלילה ולפזר אותה באופן אחיד לעיגול בעזרת המצקת בתנועה סיבובית.
  3. כשהצד העליון נהיה עם בועות וכמעט מוצק לגמרי להפוך לעוד כחצי דקה.
  4. כך לעשות עם כל הבלילה. מידי כמה פנקייקים יהיה צורך לשמן שוב את המחבת.
  5. להגיש עם שוקולד/שוקולד חרובים/מייפל/שמנת וכיד הדמיון הטובה.
הערות
אם רוצי שהפנקייק יהיה נייטרלי יש להוריד את הסוכר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
3
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
קמח תירס צהוב
2
דפנה (מנוסה)
למה הכוונה בקמח תירס. האם הכוונה לקמח תירס צהוב או לקורנפלאור.
פנקייק תפוחים By , 2010-01-24T20:45:32+02:00 פנקייק תפוחים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1/2 כוס שיבולת שועל 3/4 כוס קמח תירס 3/4 כוס קמח מלא 1/2 שקית אבקת אפיה 1 כפית קינמון 1/2 כוס רסק תפוחים טבעי (אפשר ... Instructions: לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה ללא גושים. לחמם מחבת עם מעט מאוד שמן. לצקת מצקת מהבלילה ולפזר אותה באופן אחיד לעיגול בעזרת המצקת בתנועה סיבובית. כשהצד העליון...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע