Pesto
תפריט
א', 19 ינו 2020, 03:27
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טחינה אדומה

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 5877   

טחינה אדומה
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 גמבות אדומות
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 שן שום
  • מלח
  • בערך חצי כוס מים.
דרך הכנה
  1. לקלות את הגמבות. הכי טוב ברשת על הגז, כך שסופגות טעם כמו של על האש (או על המנגל), או שאפשר גם בתנור.
  2. כשהגמבה קלויה לשים אותן בשקית לכמה דקות כדי להקל על הקילוף ואז לקלף את הקליפה.
  3. לשים במיקסר את כל החומרים- הגמבות הקלויות, הטחינה, מיץ לימון,שום, מלח, מים ולטחון עד למרקם אחיד.
  4. לטעום ולשפר את התיבול ואת הסמיכות לפי הטעם (יש לזכור כי הטחינה נהיית סמיכה יותר במקרר) ולקרר עד ההגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
אורן שלום
כתבת לשים במיקסר-מאחר וזה לא המכשיר המתאים אני משערת שהתכוונת למעבד מזון (פוד פרוססור)- ולא למיקסר.
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
תודה דלורינה, לבריאות!!!
1
ציון 10
הכנתי את המתכון טחינה אדומה והוא מעולה מעולה מעולה.תודה תודה
טחינה אדומה By , 2010-01-24T20:31:25+02:00 טחינה אדומה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 2 גמבות אדומות 1 כוס טחינה גולמית מיץ מחצי לימון 1 שן שום מלח בערך חצי כוס מים. ... Instructions: לקלות את הגמבות. הכי טוב ברשת על הגז, כך שסופגות טעם כמו של על האש (או על המנגל), או שאפשר גם בתנור. כשהגמבה קלויה לשים אותן בשקית לכמה דקות כדי להקל על הקילוף ואז לקלף את ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר