Pesto
תפריט
ו', 29 מאי 2020, 20:14
110453 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טארט קיווי

   

מאת: mirich ::: צפיות: 3931   

* תמונה להמחשה
טארט קיווי
12 מנות
יום לפחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 320 גר' חמאה רכה
  • כפית תמצית וניל
  • 3 ביצים
  • 1/2 2 כוסות קמח
  • 3 כפות קמח
  • 130 גר' אגוזי מלך
  • 100 גר' אבקת סוכר
  • 2 כפות סוכר
  • כף ברנדי
  • 1/2 קילו קיווי
  • 1/4 כוס ריבה
  • מלח
דרך הכנה
  1. מכינים את הבצק: מקציפים את 1/2 כוס סוכר, 200 גר' חמאה, תמצית הוניל והמלח עד שנוצר קרם אוורירי. מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף עוד כ-5 דקות. מוסיפים את 1/2 2 כוסות קמח ומערבבים בכף עד שנוצר בצק. מחלקים לשני כדורים עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר ללילה.
  2. במעבד מזון טוחנים את אגוזי המלך ואבקת הסוכר עד לרמה של אבקה, מוסיפים 120 גר' חמאה ו- 2 כפות סוכר ומקציפים כ- 10 דקות. מוסיפים ביצה אחת ומקציפים ואת השניה ומקציפים. מוסיפים את הברנדי ואת 3 כפות הקמח ומקצפים עד שמקבלים תערובת אחידה.
  3. מוצאים כדור בצק מהמקרר מרדדים אותו על משטח מקומח מעבירים לתבנית ומהדקים לדפנות. מרפדים את הבצק בנייר כסף  ואופים בחום של 180 מעלות ואופים עשר דקות. מסירים את נייר הכסף ואופים עד שהבצק מזהיב. מוצאים מהתנור ומצננים.
  4. מורחים את הקרם על הבצק ומאחסנים במקפיא חצי שעה.
  5. חותכים את הקיווי לפרוסות דקות 
  6. מוצאים את העוגה ומסדרים את פרוסות הקיווי על הקרם במעגלים ואופים בחום של 180 מעלות עד שהקרם אפוי וצבעו זהוב.
  7. מחממים את הריבה בסיר קטן עד שהיא נוזלית ומברישים את הקיווי בריבה עד שהם מבריקים.
הערות
את הכדור בצק השני אפשרי להקפיא
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
מהממם!! בראבו....!
טארט קיווי By , 2009-12-28T23:12:36+02:00 טארט קיווי Prep Time: PT20M Cook time: יום לפחות Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 1/2 כוס סוכר 320 גר' חמאה רכה כפית תמצית וניל 3 ביצים 1/2 2 כוסות קמח 3 כפות קמח 130 גר' אגוזי מ... Instructions: מכינים את הבצק: מקציפים את 1/2 כוס סוכר, 200 גר' חמאה, תמצית הוניל והמלח עד שנוצר קרם אוורירי. מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף עוד כ-5 דקות. מוסיפים את 1/2 2 כוסות קמח ומערבבים בכף עד ש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר