Pesto
תפריט
ג', 24 נוב 2020, 08:59
110458 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סביצ'ה אקזוטי

   

מאת: funchef ::: צפיות: 2559   

סביצ'ה אקזוטי
15 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 400 גרם פילה לוקוס, חתוך לקוביות קטנות
  • 200 גרם מנגו חתוך לקוביות קטנות
  • 100 גרם פפאיה חתוכה לקוביות קטנות 100 גרם מלון כתום חתוך לקוביות קטנות
  • 50 גרם אננס חתוך לקוביות קטנות
  •  
לתיבול:
  • תוכן הפרי מ4 פסיפלורות
  • קורט קינמון טחון
  • 3 כפות מיץ ליים או לימון
  • 5 חוטי זעפרן
  •  1 כפית זרעי שומר
  •  10 עלי בזיליקום קצוצים דק
הגשה בגביעי זכוכית אישיים.
דרך הכנה
  1. מערבבים בקערה את כל חומרי התיבול ושומרים במקרר למשך 15 דקות.
  2. בקערה אחרת מערבבים את הלוקוס עם הפירות
  3. מעבירים לקערת התיבול ומערבבים היטב.
  4. שומרים במקרר ל15 דקות לפחות.
הערות
 באדיבות שף פרטי איציק אסף, סדנאות בישול
אין תגובות עדיין
סביצ'ה אקזוטי By , 2009-12-21T13:31:14+02:00 סביצ'ה אקזוטי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 15 Tags: none Ingredients: - 400 גרם פילה לוקוס, חתוך לקוביות קטנות 200 גרם מנגו חתוך לקוביות קטנות 100 גרם פפאיה חתוכה לקוביות קטנות 100 גרם מלון כתום חתוך לקוביות קטנות ... Instructions: מערבבים בקערה את כל חומרי התיבול ושומרים במקרר למשך 15 דקות. בקערה אחרת מערבבים את הלוקוס עם הפירות מעבירים לקערת התיבול ומערבבים היטב. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר