Pesto
תפריט
ב', 21 יונ 2021, 13:17
110471 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

באורסק baursaki

לחמניות מטוגנות נוסח קזחסטן    

מאת: mirich ::: צפיות: 3989   

באורסק baursaki
20 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 1 כוס מים
  • 1/2 1 כוס סוכר
  • 4 כוסות קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • שמן לטיגון עמוק
דרך הכנה
  1. בקערה ממיסים את השמרים בחצי כוס מים, מוסיפים חצי כפית סוכר ו-2 כפות קמח ובוחשים היטב. מניחים בצד עד שהשמרים מתחילים לתסוס.
  2. בקערה נפרדת בוחשים את שאר הקמח, הסוכר, המים והשמרים עד שנוצר בצק.
  3. חותכים את הבצק ל- 3 ויוצרים גלילים בעובי של 2 ס"מ, פורסים את הגלילים לפרוסות.
  4. בסיר מחממים את השמן ומטגנים את פרוסות הבצק עד השחמה.
הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
mirich (מקצוענ/ית)
התססת השמרים נועדה להתפיח את הבצק
1
סליחה,לא ברור לי למה בכלל להתסיס שמרים יבשים והאם נכון שהבנתי שאחרי ההתססה מוסיפים את סעיף 1 לקערה השניה?האם...»»
באורסק baursaki By , 2009-12-03T21:33:00+02:00 באורסק baursaki לחמניות מטוגנות נוסח קזחסטן Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 20 Tags: none Ingredients: - 2 כפות שמרים יבשים 1/2 1 כוס מים 1/2 1 כוס סוכר 4 כוסות קמח 1/2 כפית מלח שמן לטיגון עמוק ... Instructions: בקערה ממיסים את השמרים בחצי כוס מים, מוסיפים חצי כפית סוכר ו-2 כפות קמח ובוחשים היטב. מניחים בצד עד שהשמרים מתחילים לתסוס. בקערה נפרדת בוחשים את שאר הקמח, הסוכר, המים והשמר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר