Pesto
תפריט
ג', 10 דצמ 2024, 07:02
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לחמניות תפוחי אדמה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9699   

לחמניות תפוחי אדמה
16 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» לחם ולחמניות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 קג' קמח
50 גר' שמרים טריים
1/2 כוסות מים פושרים
100 גר' מרגרינה מומסת
1/2 כוס מחית תפוחי אדמה
2 ביצים
2 כפות סוכר
2 כפיות מלח
דרך הכנה
  1. מפוררים את השמרים וממיסים ב 1/2 כוס מים ומניחים לתסיסה של 5 דקות.
  2. בקערת מעבד מזון או מיקסר שמים את כמות הקמח פחות כוס, מוסיפים את תערובת השמרים, המים והסוכר ומפעילים.
  3. מוסיפים את המחית, הביצים והמרגרינה ולבסוף את המלח עד לקבלת בצק אחיד וגמיש, באם יש צורך מוסיפים עוד קמח.
  4. מעבירים את הבצק לשקית ניילון גדולה ומאחסנים במקרר למשך לילה.
  5. מחלקים את הבצק ליחדות לפי הגודל הרצוי(בערך 16 יחידות) ומגלגלים לכדורים, מניחים על נייר אפיה בתבנית ומורחים במעט ביצה טרופה ומעל מפזרים שומשום.
  6. מניחים לתפיחה של שעתיים או עד להכפלת הנפח ואופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה כ-20 דקות או עד להשחמה קלה.
אין תגובות עדיין
לחמניות תפוחי אדמה By , 2005-03-28T21:16:50+02:00 לחמניות תפוחי אדמה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 16 Tags: none Ingredients: - 1 קג' קמח50 גר' שמרים טריים1/2 כוסות מים פושרים100 גר' מרגרינה מומסת1/2 כוס מחית תפוחי אדמה2 ביצים2 כפות סוכר2 כפיות מלח ... Instructions: מפוררים את השמרים וממיסים ב 1/2 כוס מים ומניחים לתסיסה של 5 דקות. בקערת מעבד מזון או מיקסר שמים את כמות הקמח פחות כוס, מוסיפים את תערובת השמרים, המים והסוכר ומפעילים. מוס...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר