ג'ורייבה
עוגיות עם פיסטוק
7 מנות
שעתיים ויותר
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 200 גר' מחמאה
- כוס אבקת סוכר
- שקית סוכר וניל
- שקית אבקת אפיה
- 4 כוסות קמח
- 2 כפות שמן
- 75 גר' פיסטוק קלוף
דרך הכנה
- מקציפים את החמאה, אבקת הסוכר, סוכר הוניל, ואבקת האפיה עד שמתקבל קרם תפוח ובהיר.
- מוסיפים את הקמח והשמן בהדרגה ומערבבים עד שנוצר בצק. עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לשעתים.
- קורצים מהבצק עיגולים קטנים ובכל עוגיה עושים גומה קטנה בעזרת נעיצת הפיסטוק.
- אופים בחום של 180 מעלות כעשרים דקות.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
4
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- פשטידת ירקות יוונית [אבי מ.] -
- לחמניות גבינה [אבי מ.] -
- עוגת קקאו שוקולד [אבי מ.] -
- עוגת סברינה [anat38] -
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגיות סולת בסירופ [אבי מ.] - מתכון תורכי
- פרפה שוקולד לבן [אבי מ.] -