Pesto
תפריט
ד', 22 ינו 2020, 12:29
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פוקצ'ה עם עשבי תיבול

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11676   

* תמונה להמחשה
פוקצ'ה עם עשבי תיבול
16 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» לחם ולחמניות» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 7
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 קג' קמח
  • 40 גר' שמרים
  • 1 כוס שמן זית
  • 2 קוביות תיבולית של "קנור" בטעם לקט עשבי תיבול
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 בצל בינוני קצוץ מטוגן
  • 1 כף מלח
  • 1/2 3 כוסות מים
  • 1 כף סוכר
דרך הכנה
  1. מערבבים את המים עם השמרים והסוכר, מוסיפים את הקמח בהדרגה, לאחר הוספת מחצית מכמות הקמח מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים להוסיף את הקמח.
  2. לשים לבצק חלק וגמיש ומניחים לתפיחה של 45 דקות מכוסה בניילון או מגבת.
  3. לשים את הבצק שוב, מחלקים ל-4 חלקים ומשטחים כל חלק לצורת כיכר שטוחה בעובי 2 ס"מ.
  4. מניחים בתבנית אפיה להתפחה שניה של 1/2 שעה ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-20 דקות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
1
רגבקוק (מקצוענ/ית)
ציון 4
לישה של בצק נעשית עפ"י לוח זמנים. שמן תמיד נכנס בסוף. מלח ניכנס אחרי תחילת לישה. למה קוביה של קנור...»»
פוקצ'ה עם עשבי תיבול By , 2005-03-28T21:18:03+02:00 פוקצ'ה עם עשבי תיבול Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 16 Tags: none Ingredients: - 1 קג' קמח 40 גר' שמרים 1 כוס שמן זית 2 קוביות תיבולית של "קנור" בטעם לקט עשבי תיבול 2 שיני שום כתוש ... Instructions: מערבבים את המים עם השמרים והסוכר, מוסיפים את הקמח בהדרגה, לאחר הוספת מחצית מכמות הקמח מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים להוסיף את הקמח. לשים לבצק חלק וגמיש ומניחים לתפיחה ש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר