Pesto
תפריט
ג', 03 דצמ 2024, 22:49
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גלילת שוקולד

קל להכנה ונחטף במהרה    

מאת: נורית רביץ ::: צפיות: 7145   

* צילום התוצאה
גלילת שוקולד
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 ק"ג פתי-בר שוקולד
  • 2 חבילות חמאה 200 ג'
  • 3 שקיות סוכר ווניל
  • כוס מים
  • כוס סוכר
  • 3 חפ' שוקולד {ורד הגליל}
  • 1 כפית קינמון
  • 4 כפות קקאו {שוקולית}
  • 1 כפית נס-קפה
  • חצי קילו קוקוס
  • 400 גר' אגוזים טחונים 
דרך הכנה
  1. לפורר את הביסקוויטים {אפשר גם בפוד-פרוססור}.
  2. להוסיף קוקוס 250 גר' ו-400 גר' אגוזים
  3. בקערת זכוכית נפרדת:
    מכניסים את החמאה, סוכר וניל, מים, סוכר, שוקולדה, קינמון, קקאו ונס-קפה - לכסות בניילון נצמד ולהכניס למיקרוגל עד שנמס
  4. להוסיף את התערובת הנמסה לביסקוויטים
  5. ללוש היטב עד קבלת תערובת אחידה
  6. ליצור גלילות {כמה שיוצא }
  7. לעטוף בקוקוס שפוזר על נייר כסף, לעטוף
  8. להכניס להקפאה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
12
דפנה (מנוסה)
שלום לך.
200 גרם חמאה בסך הכל או 2חבילות חמאה סך 400 גרם?
10
שלום רב
400 גרם אגוזים זה לא הרבה ?
9
שלום רב shemes,
לא חייבים לשים אגוזים, הם רק משבחים את טעם הגלילה.
נורית.
8
שלום . רציתי לשאול אם חייב לשים אגוזים? כי לא כולם אוהבים..
7
שלום רב jeckys ,
אם לא אוהבים קוקוס אפשר בלי ואולי להוסיף יותר אגוזים.{לא לשנות את שאר הכמויות}.
נורית
6
מה אפשר במקום קוקוס?
5
תודה רבה לכם "ראובן מ" ו "נורית" על תשובתכם המהירה :)
3
ראובן מ. (עורך)
אני שומר גם במקפיא (לאורך זמן, טוב שיהיה בכוננות) וגם במקרר, זמין יותר לפריסה ואכילה
2
שלום לך נורית,
רציתי לדעת לכמה זמן אני אמורה להשאיר את גלילת השוקולד במקפיא?
ואחרי כמה זמן...»»
1
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
אני התמכרתי. מעולה, וזמין במקרר לכל אירוע לא צפוי.
גלילת שוקולד By , 2009-10-29T07:48:56+02:00 גלילת שוקולד קל להכנה ונחטף במהרה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 ק"ג פתי-בר שוקולד 2 חבילות חמאה 200 ג' 3 שקיות סוכר ווניל כוס מים כוס סוכר ... Instructions: לפורר את הביסקוויטים {אפשר גם בפוד-פרוססור}. להוסיף קוקוס 250 גר' ו-400 גר' אגוזים בקערת זכוכית נפרדת: מכניסים את החמאה, ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר