לביבות תפוחי אדמה
באדיבות "הדוד משה" - תפוחי אדמה
* צילום התוצאה
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 600 גרם פירה מתפוחי אדמה למילוי ואפיה
- 125 גרם גבינה צהובה
- 2 כפות קמח
- 1 ביצה
- מלח
- פלפל שחור
- פלפל אנגלי
- שמן זית לטיגון
דרך הכנה
- בקערה לערבב פירה וגבינה. להוסיף את הביצה והתבלינים ולאחד.
- במחבת טפלון לחמם שמן זית. לשים במחבת כף מהעיסה ולשטח בעזרת מזלג ע"מ לייצור לביבה.
- לטגן על להבה בינונית משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב עמוק.
- להגיש חם
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- סלט תירס [אבי מ.] -
- כדורי חצילים מטוגנים [אבי מ.] -
- עוגיות וניל רכות [אבי מ.] -
- סלט פלפלים [אבי מ.] -
- רוטב ויניגרט תפוזים לסלט [אבי מ.] -
- פרוסות בקר בתנור [סביון] -
- מרובעי ריבה ופירורים [אבי מ.] - מרובעי פירורי בצק פריך (שטרויזל) במלית ריבה.