סלט אצות ים עם טופו
בריאות בשפע
* צילום תוצאה, עם רוטב טחינה מסביב
2 מנות
הכנה וקירור
דל קלוריות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» או ארוחה קלה
מרכיבים
- 4 כפות אצות וואקמי יבשות
- 4 כפות טופו גולמי חתוך לקוביות בגודל של כ-1 ס"מ
- כפית שמיר קצוץ ו/או 3 עלים חמציץ קצוץ
- נבטים ארוכים ודקים
# אופציה לגזר חתוך לרצועות דקיקות וארוכות ו/או מלפפון חתוך כנ"ל (נוח וטעים יותר ללא הבשר הפנימי)
לטיבול: - 1 כף רוטב סויה
- 1 כפית רכז רימונים
- 1 כף חומץ אורז או בלסמי
- 1/4 כפית מלח
- 1 כפית שמן שומשום בהיר (לא מבושל, או נאסף מקופסת טחינה גולמית)
- קורט פלפל שחור
דרך הכנה
- לאדות את הטופו כ-3 דקות במיקרוגל או מעל סיר
- להשרות את האצות במים קרים ל-5 דקות, לסחוט מיד מהמים.
- לערבב את כל מרכיבי הסלט עם קוביות הטופו
- לערבב בבקבוק רטבים או כלי מתאים את כל מרכיבי הטיבול
- ליצוק על הסלט ולערבב לפיזור אחיד
הערות
נשמר בקירור.
ניתן לגוון ללא בעיה.
יש להקפיד לא להשרות את האצות יתר על המידה.
ניתן לגוון ללא בעיה.
יש להקפיד לא להשרות את האצות יתר על המידה.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד