Pesto
תפריט
ג', 03 דצמ 2024, 23:28
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט אצות ים עם טופו

בריאות בשפע    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 4207   

* צילום תוצאה, עם רוטב טחינה מסביב
סלט אצות ים עם טופו
2 מנות
הכנה וקירור
דל קלוריות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 4 כפות אצות וואקמי יבשות
  • 4 כפות טופו גולמי חתוך לקוביות בגודל של כ-1 ס"מ
  • כפית  שמיר קצוץ ו/או 3 עלים חמציץ קצוץ
  • נבטים ארוכים ודקים
    # אופציה לגזר חתוך לרצועות דקיקות וארוכות ו/או מלפפון חתוך כנ"ל (נוח וטעים יותר ללא הבשר הפנימי)
    לטיבול:
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כפית רכז רימונים
  • 1 כף חומץ אורז או בלסמי
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כפית שמן שומשום בהיר (לא מבושל, או נאסף מקופסת טחינה גולמית)
  • קורט פלפל שחור
דרך הכנה
  1. לאדות את הטופו כ-3 דקות במיקרוגל או מעל סיר
  2. להשרות את האצות במים קרים ל-5 דקות, לסחוט מיד מהמים.
  3. לערבב את כל מרכיבי הסלט עם קוביות הטופו
  4. לערבב בבקבוק רטבים או כלי מתאים את כל מרכיבי הטיבול
  5. ליצוק על הסלט ולערבב לפיזור אחיד
הערות
נשמר בקירור.
ניתן לגוון ללא בעיה.
יש להקפיד לא להשרות את האצות יתר על המידה.
אין תגובות עדיין
סלט אצות ים עם טופו By , 2009-10-15T10:39:50+02:00 סלט אצות ים עם טופו בריאות בשפע Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 2 Tags: none Ingredients: - 4 כפות אצות וואקמי יבשות 4 כפות טופו גולמי חתוך לקוביות בגודל של כ-1 ס"מ כפית  שמיר קצוץ ו/או 3 עלים חמציץ קצוץ נבטי... Instructions: לאדות את הטופו כ-3 דקות במיקרוגל או מעל סיר להשרות את האצות במים קרים ל-5 דקות, לסחוט מיד מהמים. לערבב את כל מרכיבי הסלט עם קוביות הטופו לערב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר