Pesto
תפריט
ד', 25 נוב 2020, 10:28
110458 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בלינצ'ס בציפוי קריספי

   

מאת: mirich ::: צפיות: 5662   

בלינצ'ס בציפוי קריספי
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 1.5 כוסות מים
  • 1 כוס קמח
  • 2 ביצים
  • 3  כפות שמן
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/4 כפית מלח
  • 250 גר' בשר בקר טחון
  • בצל קצוץ דק
  • קופסאת פיטריות
  • כף אבקת מרק בטעם פטריות
  • קורט פלפל לבן
  • כפית כמון
  • פירורי לחם
  • 2 ביצים טרופות
דרך הכנה
  1. לערבב את כל החומרים פרט לשמן לבלילה אחידה.
  2. לצקת את השמן למחבת ולחמם ולשפוך חזרה לבלילה ולערבב מיד שלא יווצרו גושים.
  3. לקחת מצקת בינונית ולצקת למחבת החם על אש בינונית.
  4. ברגע שהקצוות נעשים חומים ניתן להפוך את הבילנצ'ס.
  5. במחבת מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות.
  6. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבים לתערובת אחידה.
  7. מתבלים במרק הפטריות, פלפל לבן, והכמון.
  8. לוקחים עלים של בלינצ'ס וממלאים כל אחד בכף וחצי מתערובת הבשר הטחון ומגלגלים.
  9. שמים בצלחת עמוקה פירורי לחם ובצלחת עמוקה נוספת 2 ביצים טרופות.
  10. טובלים כל גלילה של בלינצ'ס בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם.
  11. מטגנים את הגלילות בשמן עמוק.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
mirich (מקצוענ/ית)
אפשרי להשתמש בעוף או בהודו השילוב בניהם יוצא מצויין
6
האם ניתן להשתמש בעוף או הודו טחון במקום בקר?
5
mirich (מקצוענ/ית)
כל הצדדים צריכים להיות חומים
4
את הבצק אני צריכה גם להפוך לצד השני שיהיה חום או שרק צד אחד מספיק???
3
zadok74 (במטבח)
ניחוש טוב ככה עשיתי יצא טוב
2
mirich (מקצוענ/ית)
3 כפות שמן זה לבלילה וחצי כוס השמן זה לטיגון הבלינצ'ס
בלינצ'ס בציפוי קריספי By , 2009-10-02T20:06:54+02:00 בלינצ'ס בציפוי קריספי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1.5 כוסות מים 1 כוס קמח 2 ביצים 3  כפות שמן 1/2 כוס שמן 1/4 כפית מלח 250 גר' בשר בקר טחון ... Instructions: לערבב את כל החומרים פרט לשמן לבלילה אחידה. לצקת את השמן למחבת ולחמם ולשפוך חזרה לבלילה ולערבב מיד שלא יווצרו גושים. לקחת מצקת בינונית ולצקת למחבת החם על אש ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר