Pesto
תפריט
ד', 25 נוב 2020, 09:28
110458 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מוס שוקולד קפוא

קל להכנה ומאוד טעים    

מאת: adi111 ::: צפיות: 3610   

מוס שוקולד קפוא
10 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 4 ביצים
  • 1 מיכל שמנת להקצפה
  • 1 חבילת שוקולד מריר (100 גר')
  • 1/4 כוס סוכר
  • 2-4 כפות ליקר דובדבנים (לפי הטעם)
  •  
דרך הכנה
  1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב
  2. מקציפים את השמנת ומאחדים בעדינות ובתנועות קיפול עם החלבונים המוקצפים
  3. ממיסים את השוקולד - אך לא לחלוטין כדי שישארו גושים של שוקולד.
  4. מוסיפים לשוקולד את הליקר, ניתן להוסיף גם את החלמונים שנשארו מהביצים.
  5. מעבירים מס' כפות מתערובת השמנת/חלבונים לקערת השוקולד, מערבבים בעדינות ומחזירים הכל לקערת החלבונים/שמנת.
  6. מערבבים בעדינות, לא לחלוטין כדי שיהיו הבדלי גוונים.
  7. מכניסים למקפיא עד שקופא...
הערות

אני מוותרת על השימוש בחלמונים כדי לחסוך מעט בכולסטרול התוצאה עדיין טובה.

אחרי שנגמר לי הליקר בבית ניסיתי את המתכון עם ויסקי ויצא מדהים.

אין תגובות עדיין
מוס שוקולד קפוא By , 2009-10-01T20:46:16+02:00 מוס שוקולד קפוא קל להכנה ומאוד טעים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 4 ביצים 1 מיכל שמנת להקצפה 1 חבילת שוקולד מריר (100 גר') 1/4 כוס סוכר 2-4 כפות ליקר דובדבנים (לפי הטעם)   ... Instructions: מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב מקציפים את השמנת ומאחדים בעדינות ובתנועות קיפול עם החלבונים המוקצפים ממיסים את השוקולד - אך לא לחלוטין כדי שישארו גוש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר