עוף בלימון
עוף בלימון עם שום כמון ופטרוזיליה


ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- עוף שלם או חלקים.
- 2 לימונים
- 3/4 ראש שום
- כף כמון
- 1/4 כוס שמן
- חבילת פטרוזיליה
- מלח
- פלפל
דרך הכנה
- בקערה:
- לסחוט את הלימונים.
- לכתוש את השום.
- להוסיף את השמן והתבלינים.
- לקצוץ גס את הפטרוזליה ולהוסיף לקערה.
- לערבב את התערובת ולמרוח אותה על העוף או על החלקים.
- יש לכסות את העוף בנייר אלומניום.
- להכניסו לתנור בחום של 180-200 מעלות לשעה אחת.
- לאחר שעה יש להוציא את כיסוי האלומניום ולהשאיר את העוף עוד חצי שעה לפחות.
- אפשר להגיש עם אורז לבן.
הערות
מומלץ לסובב את העוף כדי שישחים מכל הכיוונים.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


1
ציון 10
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת שוקולד ואגוזים עשירה [אבי מ.] -
- טורט לימון [אבי מ.] -
- סלט חצילים חריף [אבי מ.] -
- פוקצ'ה עם ביגה [אבי מ.] - ביגה/סטרטר מכינים כ-12 שעות לפני האפייה לקבלת פוקצ'ה במרקם אוורירי וקרום פריך
- עוגת תפוחים חלומית [navitc] -
- גבינה במעטפת בצק סיגרים [אבי מ.] -
- לחמניות מקמח מלא [סביון] - 2 גירסאות