Pesto
תפריט
א', 10 נוב 2024, 15:02
110500 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוף בלימון

עוף בלימון עם שום כמון ופטרוזיליה    

מאת: טלי לה לי ::: צפיות: 5786   

עוף בלימון
שעתיים ויותר
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • עוף שלם או חלקים.
  • 2 לימונים
  • 3/4 ראש שום
  • כף כמון
  • 1/4 כוס שמן
  • חבילת פטרוזיליה
  • מלח
  • פלפל
דרך הכנה
  1. בקערה:
  2. לסחוט את הלימונים.
  3. לכתוש את השום.
  4. להוסיף את השמן והתבלינים.
  5. לקצוץ גס את הפטרוזליה ולהוסיף לקערה.
  6. לערבב את התערובת ולמרוח אותה על העוף או על החלקים.
  7. יש לכסות את העוף בנייר אלומניום.
  8. להכניסו לתנור  בחום של 180-200 מעלות לשעה אחת.
  9. לאחר שעה יש להוציא את כיסוי האלומניום ולהשאיר את העוף עוד חצי שעה לפחות.
  10. אפשר להגיש עם אורז לבן.
הערות

מומלץ לסובב את העוף כדי שישחים מכל הכיוונים.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
מעולה!
קל הכנה, העוף סופג היטב את הטעם ומקבל גוון נפלא.
הכנתי היום, אכלנו ונהננו מאוד.
תודה
עוף בלימון By , 2009-09-29T11:53:58+02:00 עוף בלימון עוף בלימון עם שום כמון ופטרוזיליה Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 0 Tags: none Ingredients: - עוף שלם או חלקים. 2 לימונים 3/4 ראש שום כף כמון 1/4 כוס שמן חבילת פטרוזיליה מלח פלפל... Instructions: בקערה: לסחוט את הלימונים. לכתוש את השום. להוסיף את השמן והתבלינים. לקצוץ גס את הפטרוזליה ולהוסיף לקערה. לערבב את הת...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר