Pesto
תפריט
ו', 18 אפר 2025, 12:30
110502 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תגובות כלליות

לא ממש מתכון, אלא מקום לשיגור תגובות ובקשות כלליות    
מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 21562   

תגובות כלליות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
   
דרך הכנה
 
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
62
ראובן מ. (עורך)
יש טריות בעונות מסוימות ויש קפואות במרכולים
61
האם אפשר להשיג חמוציות טריות או טריות קפואות בארץ?
60
ראובן מ. (עורך)
תלוי לגופו של מתכון. שני הדברים שונים, ולא רק -אלא שקיימים בתוכם זיופים, כמו דבש שאינו אלא סירופ סוכר,...»»
59
האם יש אפשרות להשתמש בסילאן במקום דבש?
ושאלתי השניה היא האם אותה כמות של דבש אפשר לשים סילאן? אשמח לתשובתך המהירה.
58
ראובן מ. (עורך)
בצק עלים או בצק שמרים עם ביצים וחמאה, לאחר לישה לשים בקירור כמה זמן. ראי מתכונים בנושא.
לגבי מרקם...»»
55
אבי שלום האם תוכל לרשום איך מכינים את הרוטב של פרות יער קפואים .
54
דפנה (מנוסה)
עוגת קצף וקצפת התפרסמה בספר של חנה שאולוב בשנת 1974.
חומרים לבצק; 21 ,2 חלמונים,2 כפות גדושות סוכר,...»»
53
ראובן מ. (עורך)
את מתכוונת כנראה לעוגה המורכבת מבסיס של בצק בחוש, מעליו מארנג ועליו קצפת שמנת מתוקה
52
לא יש עוגה שנקראת קצף וקצפת , לדעתי היא בסגנון בצק פריך אפוי מעליה מקציפים קרם בטעם קפה ובנפרד אופים מרנג ביצים ומחברים לעוגה
51
ראובן מ. (עורך)
לא ממש הבנתי. אולי את מתכוונת לעוגת "שוקולדית"?
50
האם אפשר לקבל מתכון של העוגה קצף וקצפת
48
שלום לכם , האם אפשר לקבל ממך אבי או ראובן מתכון לבלינצ'ס לכבוד שבועות שהיה גם לפרווה וגם לחלבי . תודה
47
ראובן מ. (עורך)
הדבש שמוצאים במרכולים הוא לרוב סירופ ורחוק מדבש, אז גם כך אינו תורם כלום.
יש לוודא שהאגוזים יבשים...»»
45
ראובן מ. (עורך)
הכנה תעשייתית נעשית עם חומרים פחות זמינים לכל אחד, אך כעיקרון את יכולה לשנות כל מתכון עוגת מוס קיימת...»»
43
ראובן מ. (עורך)
אני מניח שמהסיבות הנפוצות כמו חימום גבוה בחלק העליון או לא אחיד, פתיחת תנור לא בזמן, תערובת כבדה, שימון...»»
42
שלום רב
רוב העוגות שאני מכינה מוצלחות ותופחות יפה
אך יש עוגה שלמרות שנראית מבטיחה ותופחת מאוד...»»
40
ראובן מ. (עורך)
39
ראובן מ. (עורך)
אם הכוונה לאלה העשויות בצק פריך עם שומשום למעלה ("עוגיות מזרחיות", כעק, התבלין השולט הוא מחלב, וניתן...»»
38
דפנה (מנוסה)
שלום לראובן ואף לכל הקוראים
אני מחפשת את המתכון לבייגלך הקשים שנמכרים רק
בשוק במחנה יהודה...»»
37
ראובן מ. (עורך)
זה מנגנון ניקוד אוטומטי לפי כמות המתכונים ששלח אותו חברה/ה לאתר, בהתאם לכך ההערה ליד השם.
35
ראובן מ. (עורך)
הכל נמצא באתר. אפשר לחפש אחר מתכוני הפיצה.
34
היי לפני שבוע היה בראש האתר מתכון לפיצה עם מילוי האם אפשר להעלות את המתכון שוב .
33
ראובן מ. (עורך)
הכי קל: חפשי "פשטידה עם פיצפוצי אורז" במנוע החיפוש באתר, בצד ימין.
32
שלום היה לכם לפני כשבוע מתכון פשטידה קישואים שבמקום קמח הוחלף לפצפוצי אורז ואני לא מוצאת. היכן אפשר למצוא.
תודה
30
האם אפשר לקבל מתכון לפסטיה ? תודה על האתר הנפלא הזה . ישר כוח .
29
לshemes תודה רבה
28
הפיתרון הוא להשרות את פרוסות הדג במיץ לימון לפני הבישול . לשטוף אותם ולבשל בישול קצר כדי שלא יתיבשו.
27
ערב טוב
אני מחפש מתכון לדג טונה שלא יצא יבש (מדובר בפרוסות של דג קפוא)
בברכה.
26
ראובן תודה רבה עזרת לי. שבת שלום.שלמה
25
ראובן מ. (עורך)
24
שלום רב
האם שמן זית לא טוב בטיגון האם הוא מזיק?
תודה
23
האם אפשר לקבל עוגה טובה לאירוח ללא גלוטן
תודה מירב
21
ראובן מ. (עורך)
אין לנו קורסים או סדנאות. הכל בכתבות שבתוך האתר. אם יהיה נושא ספציפי שיידרש ויהיה לו ביקוש, כמובן שנפיק כתבה בהתאםץ
20
שלום! אני מעוניינת לקחת קורס כלשהו על אפייה,רוצה לדעת על סוגי בצקים,ידע כללי על אפיה.אני מחוברת לאתר...»»
19
ראובן מ. (עורך)
לרוב זו בעיה של חימום לא אחיד בכל התנורים הביתיים כמעט. רצוי לסובב את המגש בחצי הזמן או להוריד מעט חום...»»
18
היי , השאלה היא מהסיבה שחלק מהעוגיות יצאו שחומות לחלוטין, אלה שנשארו זהובות היו אלה שהוצאתי מהתנור תוך...»»
17
ראובן מ. (עורך)
הקפידי על פיזור נכון של חום ועין בוחנת. החום מתאים אך בגודל כזה דרוש פיקוח שלא ישרף.
האם השאלה בעקבות בעיה שקרתה?
15
ראובן מ. (עורך)
אני מניח במיקום הנמוך בתנור, כמו כן חום מתון בהתחלה עוזר למניעת התפוצצות החלק העליון.
12
ראובן מ. (עורך)
רשמי במנוע החיפוש בצד ימין "עוגת...»»
10
שלום לכולם
היינו אתמול בתערוכת מזון ומשקה ויצאנו ממש מאוכזבים התערוכה היתה יותר לאנשי מלונאות...»»
9
ראובן מ. (עורך)
חג סוכות שמח ומאושר לכל באי האתר ובני משפחותיהם.
8
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
גמר חתימה טובה לכל חברי האתר וכמובן למנהלי האתר. תודה על האתר הנפלא, ועל השנה טובה שנשלחה.
7
ראובן מ. (עורך)
בלחיצה על הכינוי של מגיש המתכון את מגיעה לכול המתכונים של כל אחד.
6
שלום,האים ניתן לקבץ את כל המתכונים של אבי פסטו,כנושא? תודה על המתכונים המלוים אותנו כל השנה ושנה טובה!
5
ראובן מ. (עורך)
אתר פסטו מאחל לכם גמר חתימה טובה
4
ראובן מ. (עורך)
שנה טובה לכל גולשי האתר ובני משפחותיהם
תגובות כלליות By , 2009-09-27T13:47:32+02:00 תגובות כלליות לא ממש מתכון, אלא מקום לשיגור תגובות ובקשות כלליות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: -    ... Instructions:  ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר