Pesto
תפריט
א', 29 נוב 2020, 00:40
110459 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ממרח טופו עם שום כבוש

   

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 2497   

* צילום התוצאה על פרוסות לחם
ממרח טופו עם שום כבוש
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 300 גרם טופו (גוש לא מעובד)
  • 100 גרם שום בשמן זית (ראו בהכנה)
  • חופן עלי ריחן
  • כמה עלי שמיר
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • כפית חומץ בלסמי (או כף מיץ לימון)
דרך הכנה
  1. את השום ניתן לרכוש או להכין באמצעות בישול של כ-7 שיני שום (ראש בינוני) קלופות ב1/2 כוס שמן זית עד לריכוך (רמת מחית) ולשמור בצנצנת , לפחות יומיים) עד שהשמן מתקשה
    כמות שמן הזית צריכה לעטוף ולכסות היטב את שיני השום.
  2. להכניס את שאר המרכיבים למעבד מזון ולעבד למרקם פירורי (כמו גבינת קוטג')
  3. להעביר לקערה ולהוסיף את השום עם שמן הזית
  4. למעוך את השום בתוך התערובת  ולערבב עד קבלת מרקם אחיד
  5. להעביר לכלי אחסון במקרר
הערות
לחוששים מריח שום, עקב הבישו ל/שימור הריח מינימלי ונשארת הארומה.
ניתן לשנות כמויות בצורה חופשית לפי הטעם. הטעם הייחודי כאן נובע משילוב שמן זית, שום מעוך ועלי ריחן עם הטופו, לממרח עסיסי ומיוחד.
טופו בגושים ניתן לרכוש בסניפי "עדן טבע מרקט" במחיר שפוי.
אין תגובות עדיין
ממרח טופו עם שום כבוש By , 2009-09-27T09:38:17+02:00 ממרח טופו עם שום כבוש Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 300 גרם טופו (גוש לא מעובד) 100 גרם שום בשמן זית (ראו בהכנה) חופן עלי ריחן כמה עלי שמיר מלח ופלפל לפי הטעם כפית... Instructions: את השום ניתן לרכוש או להכין באמצעות בישול של כ-7 שיני שום (ראש בינוני) קלופות ב1/2 כוס שמן זית עד לריכוך (רמת מחית) ולשמור בצנצנת , לפחות יומיים) עד שהשמן מתקשה כמות שמן הזית ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר