פרגיות בתוספת פטריות רוזמרין

6 מנות

מרכיבים
- 6-7 נתחי פרגיות
- 3 שיני שום קצוצות גס
- 7 פטריות שמפיניון פרוסות
- 4 כפות שמן זית לאידוי
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
- חצי כפית כמון
- 1/4 כפית כורכום
- 2 ס"מ ג'ינג'ר
- מעט מים חמים
- כפית רוזמרין טרי קצוץ
- 2 בצלים בינוניים
דרך הכנה
- בסיר רחב מוזגים את שמן הזית
- פורסים את הבצל והשום
- מאדים בשמן הזית עד הזהבה
- מוסיפים ג'ינג'ר' כורכום' פטריות ומאדים
- לאחר כ- 8 דקות של אידוי והזהבה מוסיפים כמון מלח ורוזמרין .
- מוסיפים מעט מים חמים עפ"י רוחב הסיר .
- מוסיפים את נתחי הפרגיות
- לאחר 2 דקות הופכים את הפרגיות בסיר
- מכסים במכסה ומבשלים עד שנתח הפרגית מבושל ורך
- מורידים מהאש
הערות
לא לבשל בישול יתר 'שהפרגית לא תתייבש או תתקשה
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון [ראובן מ.] - באדיבות "חצר כנרת" סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים
- קובה בורגול מטוגנת [אבי מ.] -
- דגים ברוטב פיקנטי [שפית בהתהוות] - דג ברוטב
- לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות [אבי מ.] -
- ארוחת אורז במחבת [אבי מ.] - ארוחה מוקפצת במחבת, יכולה לשמש גם כתוספת למנה עיקרת.
- עוגת ביסקוויטים [אורן בר] -
- כרוב סיני כבוש [אבי מ.] - פיקנטי