פסטו פטרוזיליה

הכנה וקירור

» ממרחים» או ארוחה קלה
מרכיבים
- 2 חבילות פטרוזיליה שטופות
- 100 ג"ר אגוזי מלך
- 100 ג"ר קשיו
- 1/2 כוס שמן זית איכותי
- 2 שיני שום
- מלח לפי הטעם
דרך הכנה
- לטחון את הפטרוזיליה כולל הגבעולים במיקסר (אפשר לקצוץ קודם את הפטרוזיליה להקל על הטחינה).
- להוציא גבעולים שלא נטחנו ולהוסיף את יתר החומרים ולטחון למחית אחידה קצת גסה.
הערות
ניתן להמיר את האגוזים בצנוברים.
טעים על לחם או כתיבול לפסטות, סלט עגבניות שרי,פשטידות ועוד
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- קרם ברולה [אבי מ.] - מתכון בסיסי וגיוונים
- חביתיות במילוי פטריות [אבי מ.] -
- עוגיות שיבולת שועל וצימוקים [אבי מ.] - עוגיות בריאות רכות
- לזניה גבינה וירקות [אבי מ.] -
- סלט כרוב עם אטריות "מג'יק" [פסקל] - כרוב בתוספת תערובת קלויה של אטריות ושקדים, ברוטב חמוץ מתוק
- בצק שוקולד [אבי מ.] - לעיצוב, פיסול או יצירת אלמנטים לקישוט עוגות
- חצילים וקישואים בתחמיץ [אבי מ.] - אצבעות חצילים וקישואים בתחמיץ פיקנטי.