Pesto
תפריט
א', 20 ספט 2020, 21:10
110456 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט פלפל ירוק

פיקנטי    

מאת: מוזית ::: צפיות: 4376   

סלט פלפל ירוק
4 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 5-6 פלפלים ירוקים בינוניים
  • 8 שיני שום
  • רבע כוס צנוברים
  • מיץ מלימון בינוני
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 ביצים קשות
  • מלח, פלפל לפי הטעם
דרך הכנה
  1. לעטוף כל פלפל בנייר אלומיניום.
  2. לעטוף שש שיני שום (אם אוהבים, אפשר גם יותר) לא קלופות בנייר אלומניום ולזלוף עליהם קצת שמן זית.
  3. להכניס את הכל לתנור שחומם ל-200 מע' למשך כ-45 דקות, עד שהכל הופך לרך.
  4. לאחר שהכל מתקרר, יש לקלוף את השום ואת הפלפלים (אם הקליפה לא יורדת מחלקם, לא להתעקש-זה בסדר גם ככה).
  5. בקערה-לכתוש (עם כותש שום) שתי שיני שום, לסחוט מיץ מהלימון ולכתוש בכותש השום חלק מהצנוברים ולהוסיף שמן זית.
  6. להכניס את הפלפלים, הביצים הקשות והשום האפוי חתוכים לחתיכות בינוניות, להמליח ולפלפל לפי הטעם, לערבב הכל ולהגיש. 
חום תנור: 200 מע'
הערות
טעים מאוד. כדאי לאכול טרי טרי עם לחם טוב.
אין תגובות עדיין
סלט פלפל ירוק By , 2009-08-26T21:05:49+03:00 סלט פלפל ירוק פיקנטי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 5-6 פלפלים ירוקים בינוניים 8 שיני שום רבע כוס צנוברים מיץ מלימון בינוני 3 כפות שמן זית 2 ביצים קשות ... Instructions: לעטוף כל פלפל בנייר אלומיניום. לעטוף שש שיני שום (אם אוהבים, אפשר גם יותר) לא קלופות בנייר אלומניום ולזלוף עליהם קצת שמן זית. להכניס את הכל לתנור שחומם ל-2...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר