פסטה ברוטב טעים ומיוחד
שווה לנסות

5 מנות

ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 2/3 חבילת פסטה שאוהבים.
- נתח של דלעת (כמו שמוכרים בסופר) חתוכה לקוביות קטנות.
- צרור בצל ירוק קצוץ בכמות שרוצים.
- חבילת פטריות שמפיניון טריות חתוכות.
- 2 עגבניות חתוכות לרבעים.
- 4-5 שיני שום קצוצות.
- 1 שמנת לבישול 15%.
- חצי כף חמאת בוטנים.
- רבע כפית אגוז מוסקט (תבלין).
- כף שטוחה של קמח מעורבב בקצת יותר מרבע כוס מים (להסמכה).
- כף סוכר.
- חצי כפית פפריקה, מלח (הרבה) ופלפל לפי הטעם.
- חופן עלי פטרוזיליה לקישוט או הוספה לקראת סוף הבישול-למי שאוהב פטרוזיליה.
דרך הכנה
- לחמם שמן זית במחבת רחבה ולטגן מעט את השום על אש נמוכה.
- להוסיף את הפטריות ושאר המרכיבים בהדרגה ולהמשיך לבשל על אש בינונית.
- כאשר כל העסק מבעבע, לשים מעל המחבת/סיר מכסה ולתת להתבשל עד שהכל נהיה רך-על אש בינונית.
- להוסיף בהדרגה את הפסטה המוכנה ולערבב. חשוב לעשות זאת בהדרגה, כדי שלא יווצר מצב שיש פחות מדי רוטב.
- להמשיך לבשל על האש במשך 5 דקות נוספות, לפזר פטרוזיליה ולהגיש.
הערות
דליקטס!
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- אזני המן מבצק פריך [אבי מ.] -
- עוגת "עוקץ הדבורה" [אבי מ.] - עוגה קרם מגרמניה, גירסת בצק שמרים או בגירסת בצק בחוש במלית קרם קל הכנה או בקרם המקורי המבושל.
- עוגה בחושה משוישת [אבי מ.] - עוגה בחושה מהירה משוישת בסוכר חום וקינמון
- סופגניות - מתכון בסיסי [אבי מ.] -
- מרק תירס ונטיפי ביצים [אבי מ.] -
- סופריטו עוף ותפוחי אדמה [אבי מ.] -
- לביבות בטטה אפויות [ניקי ב] -